پلمب هشت هزار و ۲۴۳ واحد صنفی غیرضروری به دلیل کرونا در خوزستان

اهواز-ایرنا- رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: هشت هزار و ۲۴۳ واحد غیرضروری در بحث کرونا که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده بودند در استان پلمب شدند.

امیرحسین نظری شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از اوایل اسفندماه پارسال تاکنون با آغاز شیوع ویروس کرونا در استان و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی اصناف و کاهش فعالیت واحدهای صنفی غیرضروری بازرسی از این واحدها بیشتر شده است.

وی گفت: در این مدت از ۵۷ هزار و ۷۴۳ واحد صنفی در خوزستان بازرسی شده است که از این تعداد ۲۸ هزار و ۷۰۱ واحد اخطار گرفتند.

رییس سازمان صمت استان با اشاره به بازرسی‌های عادی این سازمان از واحدهای صنفی بیان کرد: از اردیبهشت ماه تاکنون ۱۵ هزار و ۶۴۹ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفتند که برای ۸۰۳ واحد پرونده تخلف تشکیل شده است.

نظری ادامه داد: ارزش ریالی این تعداد پرونده ۱۲ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال است و این گشت‌های بازرسی با همکاری اداره تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی انجام می‌گیرد.

وی گفت: در یک ماه اخیر سه واحد صنفی در میدان میوه و تره بار غدیر اهواز به دلیل تکرار تخلف گرانفروشی پلمب شدند.

رییس سازمان صمت استان با اشاره به تعداد بازرسی  در بحث قاچاق در سطح استان بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون در قالب گشتهای مشترک سازمان صمت استان، اداره تعزیرات و نیروی انتظامی ۱۵۳ واحد صنفی در استان در بحث قاچاق کالا مورد بازرسی قرار گرفتند که چهار پرونده تخلف در بخش قاچاق در این مدت تشکیل شده است.

وی افزود: ارزش ریالی این تعداد پرونده  چهار میلیارد و ۱۱۶ میلیون ریال است که بیشترین قاچاق در خصوص سیگار و نهاده‌های دامی بوده است.

نظری با اشاره به اینکه گشت دیگری در خصوص قاچاق توسط سازمان صمت انجام می شود ادامه داد: در این گشت نیز در همین مدت ۶۶۵ مورد بازرسی انجام گرفت که ۱۳ پرونده در خصوص قاچاق کالا تشکیل شد.

رییس سازمان صمت استان ادامه داد: ارزش ریالی این تعداد پرونده چهار میلیارد و ۵۳۲ هزار و ۶۹۰ ریال بود که بیشترین میزان قاچاق بیشتر در کالاهایی همچون لوازم آرایشی، سیگار و مواد خوراکی بوده است.

با شیوع ویروس کرونا ثبت نام اصناف در وزارت بهداشت برای دریافت کد بهداشتی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی اجباری شده است.

بازرسان سازمان صمت ، تعزیرات حکومتی و معاونت غذا و دارو نیز از وضعیت رعایت اصول بهداشتی توسط اصناف و نحوه فعالیت واحدهای صنفی غیرضروری را مورد بازرسی قرار می‌دهند.

طبق گفته کارشناسان واحدهای صنفی در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی می‌توانند کانون انتشار این ویروس باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =