۱۲ خرداد ۱۳۹۹،‏ ۲۲:۲۹
کد خبرنگار: 1936
کد خبر: 83807908
۰ نفر

برچسب‌ها

کاهش چشمگیر ضایعات سیب‌زمینی در همدان

همدان- ایرنا- مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: ۳۰ درصد سیب‌زمینی تولیدی این استان به صورت ضایعات از چرخه خارج می‌شد که با ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی به پنج درصد کاهش یافت.

حسن محمدی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: همدان جز استان‌های برتر در زمینه سرمایه گذاری برای ایجاد سردخانه و ذخیره سازی محصولات کشاورزی در کشور است.

وی اظهار داشت: یکی از محصولات مهم و راهبردی در استان همدان سیب زمینی است به طوری که از چهار و نیم میلیون تن محصول تولیدی کشاورزی این استان حدود یک میلیون تن را سیب زمینی شامل می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی همدان افزود: پیش از این محصول سیب زمینی در انبارهای غیر استاندارد نگهداری می‌شد و بخش عمده‌ای از سیب زمینی کیفیت خود را از دست می‌داد و حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد سیب زمینی به صورت ضایعات از چرخه خارج می‌شد.

وی با بیان اینکه با این روند نهاده‌هایی مانند کود، انرژی و مواردی از این قبیل به صورت ضایعات از چرخه تولید خارج می‌شد گفت: در سالهای گذشته برنامه‌ریزی‌ها به سمتی رفت تا ضایعات سیب زمینی به کمتر از ۱۰ درصد و حتی در حد ممکن به کمتر از ۵ درصد برسد.

محمدی با بیان اینکه تا پایان سال گذشته ۵۷ واحد سردخانه مختص محصول سیب زمینی با ظرفیت ۱۴۶ هزار و ۳۵۰ تن در استان همدان ایجاد شده است، گفت: این واحدها برای ۵۷۶ نفر اشتغال مستقیم به همراه داشته است.

وی سرمایه گذاری صورت گرفته برای راه اندازی این واحدها را ۲۹۳ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: پیش از این ۹ واحد سردخانه با ظرفیت ۳۷ هزار و ۶۶۰ تن و اشتغالزایی برای ۱۱۲ نفر در این بخش فعال بود که این واحدها مجوز فعالیت خود را از سازمان صنعت، معدن و تجارت دریافت کرده‌اند و برای راه اندازی آنها ۲۷۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری صورت گرفته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =