هاجر رحیمخانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: برداشت این محصول از نیمه دوم خرداد شروع شده و تا اوایل تیرماه به طول میانجامد.
وی افزود : میانگین برداشت این محصول در هر هکتار حدود ۵۰ تن است .
مدیر زراعت جهاد کشاورزی شوشتر ادامه داد: محصول تولیدی عمدتا به بازارهای داخلی و شهرستان های مجاور صادر میشود.
وی افزود : در اغلب مزارع صیفی این شهرستان از سیستم آبیاری نواری استفاده میشود که در مقایسه با سیستم سنتی باعث افزایش عملکرد و بهرهوری آب میشود .
سالانه حدود ۵۵۰ هزارتن محصولات کشاورزی در شوشتر تولید میشود.
در شهرستان شوشتر بیش از ۷۵ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم وجود دارد.
نظر شما