سبزی خاش در سفره روزه‌داران سیستان و بلوچستان

زاهدان- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی خاش سیستان و بلوچستان گفت: سبزی تولیدی این شهرستان به همت بهره‌برداران همه روزه هنگام سحر برداشت و زمان افطار در سفره بیشتر روزه‌داران سراسر استان به مصرف می‌رسد. 

شیرزاد کمالی روز سه‌شنبه در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سالانه افزون ‌بر ۱۰ هزار تن انواع سبزی در خاش تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.
وی بیان کرد: تنوع ۱۲ گانه سبزی، استفاده از کودهای عالی و با کیفیت از عوامل بازار پسندی سبزی خاش است.
کمالی ادامه داد: این شهرستان با دارا بودن ۸۰۰ هکتار زمین زیر کشت سبزی از قطب‌های مهم تولید این محصول در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در سال جهش تولید نیز کشاورزان خاش در رتبه برتر قرار خواهند گرفت، اظهار داشت: یکهزار و ۲۵۰ نفر از بهره برداران بخش کشاورزی خاش به کاشت، داشت و برداشت سبزیجات برگی مشغول هستند.
مدیر جهاد کشاورزی خاش بیان کرد: روزانه حدود ۳۰ تن انواع سبزی از خاش برای مصرف تازه‌خوری به بازارهای زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان ارسال می‌شود.
کمالی گفت: کاهو، جعفری، تره، اسفناج، شاهی، گشنیز، نعناع، ریحان، شنبلیله و غیره از انواع سبزیجات تولیدی این شهرستان است.
وی اظهار داشت: اسماعیل آباد، عباس آباد، اکبرآباد، رکن آباد و برخی روستاهای پشتکوه از عمده مناطق کشت و تولید سبزی خاش به شمار می‌روند.
مدیر جهادکشاورزی خاش افزود: فروردین و اواسط مرداد بهترین زمان برای کشت سبزی در خاش است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =