۱۹ فروردین ۱۳۹۹،‏ ۱۳:۵۱
کد خبرنگار: 1224
کد خبر: 83741610
۰ نفر

برچسب‌ها

تولید بیش از ۵ هزار تن گوشت قرمز در شیروان

بجنورد- ایرنا- مدیر جهادکشاورزی شیروان گفت: بیش از پنج هزار تن گوشت قرمز پارسال در این شهرستان خراسان شمالی تولید و روانه بازار شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۷ حدود ۱۱ درصد افزایش دارد.

مهران حیاتی روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این شهرستان با داشتن ۵۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین، رتبه نخست را در تولید گوشت قرمز استان دارد.

وی افزود: همچنین ۶۵ درصد گوشت مرغ استان، در شیروان تولید می شود که در سال ۹۸، بیش از ۱۱ هزار و ۳۴۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شد.

مدیر جهادکشاورزی شیروان با اشاره به افزایش میزان تولید گوشت مرغ در سال ۹۸ در مقایسه با سال ماقبل آن گفت: در سال ۹۷، ۹ هزار و ۸۹۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شد.

حیاتی افزود: طبق هماهنگی با سازمان جهادکشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام، برای حمایت از مرغداران اقدام به خرید حمایتی این ماده پروتئینی می شود.

وی گفت: در شهرستان شیروان ۵۰ واحد مرغداری با ظرفیت ۶ میلیون و ۳۴۳ هزار قطعه فعالیت دارند.

مرکز این شهرستان ۱۵۷ هزار نفری در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 13 =