آغوز مسما، غذای مقوی مازندرانی برای روزهایی که در خانه می‌مانیم

ساری- ایرنا- روزهای سخت کرونایی که باید با خودقرنطینگی در خانه بمانیم؛ اگر چه روزهای سختی است؛ اما می‌شود آن را با پخت غذاهای خوشرنگ و لعاب برای خود و خانواده، شیرین کرد.

" آغوز مسما " از مقوی ترین غذاهایی است که در سفره مازندرانی ها جا دارد .مازندرانی ها در این غذا از گوشت اردک استفاده می کنند؛ گردو، دانه ی ساییده شده ی انار، نمک و فلفل دیگر اجزای سازنده ی این غذا هستند.

مواد لازم:

اردک ۶۰۰ گرم

گردو ۲۰۰ گرم

پیاز ۷۵ گرم

رب انار ۵۰ گرم

آب ۲ لیتر

شکر ۷۵ گرم

روغن ۱۰ گرم

دانه های ساییده شده انار ۱۰۰ گرم

زردچوبه ۱۰ گرم

نمک ۱۰ گرم

طرز تهیه و نحوه پخت:

اردک را سرخ می کنیم.

پیاز را تفت داده اردک را همراه با آب به آن اضافه می کنند.

بعد از جوش آمدن آب خورشت، دانه های ساییده شده انار خشک و گردو را به مواد اضافه می کنیم.

رب انار ترش، شکر، نمک و زردچوبه را خوب هم زده به خورش اضافه می کنند.

آغوز مسما بعد از مدت ۲ ساعت پخت با حرارت بسیار ملایم، آماده  سرو است.

می توانید این غذا را با انار تزیین و با  ترشی، برنج یا نان سرو کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =