«دلالان» عامل افزایش غیر منطقی گوشت قرمز

تهران- ایرنا- مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران عامل افزایش غیرمنطقی نرخ گوشت در روزهای اخیر را دلالان ذکر کرد و گفت: قیمت واقعی هر کیلوگرم گوشت گوساله بین ۶۰ تا ۶۵ هزار تومان و گوشت گوسفندی شقه بین ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان است که باید به دست مصرف کنندگان برسد.

« سعید سلطانی سروستانی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا درباره افزایش بی رویه نرخ گوشت قرمز در بازار افزود: افزایش نامعقول گوشت قرمز در بازار، توسط عده‌ای سودجود انجام می‌شود.
مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران اظهار داشت: در هفته‌های اخیر هیچ تغییر نرخی در فرآیند تولید و یا بازار رسانی دام زنده گوساله و گوسفندی نداشته‌ایم و همچنان با نرخ‌های قبل توسط واحدهای تولیدی به بازار عرضه می‌شوند.
وی تصریح کرد: امروز قیمت هر کیلوگرم دام زنده گوساله ۲۸ هزار تومان و گوسفندی ۳۶ هزار تومان است.
سلطانی سروستانی با بیان اینکه در اکثر استان‌های کشور وضعیت قیمت گوشت قرمز متعادل است، گفت: هر شایعه‌ای در تهران علت گران فروشی و سودجویی عده‌ای می‌شود که انتظار می‌رود دستگاه‌های نظارتی با گران فروشان برخورد جدی داشته باشند.
به گزارش ایرنا، این درحالیست که در  روزهای اخیر با شیوع ویروس کرونا در ایران، قیمت هر کیلوگرم دام زنده گوساله با نرخ های بیش از ۳۰ هزار تومان، گوسفند زنده بیش از ۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود.
همچنین نرخ هر کیلوگرم گوشت گوسفندی شقه بین ۹۵ هزار تا ۱۱۰ هزار تومان، گوشت گوساله مخلوط بین ۸۵ هزار تا ۹۵ هزار و ۸۰۰ تومان، گوشت مرغ بین ۱۳ هزار تا ۱۴ هزار تومان، هر شانه ۳۰ تایی تخم مرغ بین ۱۹ هزار و ۵۰۰ تا ۲۲ هزار تومان و ماهی زنده قزل آلا ۳۴ هزارو ۵۰۰ تومان است.
همچنین قیمت هر کیلوگرم گوشت راسته گوسفندی ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان، ران گوسفندی بین ۱۲۰ تا ۱۲۶ هزارتومان عرضه می‌شود. در این میان، برخی قصابان بر روی هر کیلوگرم مغز ران گوسفندی قیمت ۲۰۰ هزار تومان هم گذاشته‌اند.
قیمت هر دست جگر گوسفندی بین ۹۵ هزار تا ۱۰۵ هزار و ۸۰۰ تومان، جگر گوساله بین ۷۵ هزار تا۷۶ هزار و ۸۰۰ تومان، زبان گوساله با دور ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان، شتر مرغ بین ۱۰۵ تا ۱۱۸ هزار تومان و بوقلمون ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =