افزایش۱۷درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های هرمزگان

بندرعباس-ایرنا-جوجه‌ریزی در مرغداری‌های هرمزگان از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۱۷درصد افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: درسال‌جاری، ۱۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام گرفته که افزون‌بر ۳۰ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

طهماسب غلام پور با اشاره به اینکه میزان تولید گوشت مرغ نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد رشد داشته اظهار کرد: در همین راستا پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال ۱۸ میلیون قطعه جوجه‌ با تولید افزون‌بر۳۶ هزار تن گوشت مرغ انجام گیرد.

وی تصریح کرد: مهمترین دلیل افزایش جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ، فعالیت دوباره واحدهای تعطیل و غیرفعال، تامین نهاده‌های تولید، تعادل بین عرضه و تقاضای محصول و نیاز بازار مصرف به گوشت مرغ است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان خاطرنشان کرد: افزایش بهره‌وری واحدهای تولیدی و فعال سازی واحدهایی که از چرخه خارج شدند، به عنوان مهم‌ترین اولویت معاونت دام و طیور هرمزگان در دستور کار قرار دارد.

هرمزگان دارای افزون‌بر ۲۵۰ واحد مرغداری فعال است که در طول سال از یک تا ۶ دوره جوجه‌ریزی دارند.

در اطلاعات منتشره سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان آمار مرغداری‌های این استان ۳۰۰واحد اعلام شده که ۲۵۰ واحد از آنها فعال است.

دراین اطلاعات آمار شغل های ایجاد شده دائمی در بخش طیور هرمزگان حدود یک‌هزار و ۲۰۰نفر و فعالان بخش دام نیز ۲۸ هزار نفر( مستقیم و غیرمستقیم) اعلام شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =