به گزارش پایگاه خبری « العربی الجدید » ، ساکنان اردوگاه شب گذشته در این تحصن سازمان یافته توسط جنبش فتح در اعتراض به این معامله ننگین و حمایت از رهبران فلسطینی در مخالفت با آن تصاویر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را به آتش کشیدند.
« احمد عوده » یکی از فعالان مقاومت مردمی و نائب دبیرکل جنبش فتح در این اردوگاه در گفت وگو با « العربی الجدید » اظهار داشت: این تحصن با مشارکت نمایندگان گروه های ملی فلسطینی در استان بیت لحم برگزار شد و طی آن شرکت کنندگان پلاکاردهایی در مخالفت با طرح مزبور برافراشتند.
احمد عوده تاکید کرد: پیام اردوگاه و تمام استان بیت لحم آن است که ملت فلسطین مخالف تصمیمات ظالمانه ای است که در حق ملت و آرمان فلسطین اتخاذ می شود.
وی در ارتباط با فعالیت های پیش بینی شده برای آینده در واکنش به مطالب دیکته شده از سوی آمریکا جهت حل و فصل موضوع فلسطین معروف به معامله قرن گفت : سلسله اجتماعاتی در سراسر استان های فلسطینی به همین مناسبت برگزار خواهد شد و ما امیدواریم اجتماعات به یکی دو روز بسنده نکنند بلکه یک برنامه کامل تبیین شود تا اتخاذ چنین تصمیمات ظالمانه ای متوقف شود.
بسیاری از کارشناسان آمریکایی قبل از اعلام طرح صلح خاورمیانه معروف به معامله قرن توسط دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا در روز سه شنبه بر مرده به دنیا آمدن آن تاکید دارند.
طرح مزبور قرار است امروز طی مراسمی در کاخ سفید با حضور برخی از مسوولان امریکایی و صهیونیستی رونمایی شود.
گروههای ملی و اسلامی فلسطین به منظور رویارویی با نقشه صلح آمریکا موسوم به "معامله قرن" امروز و فردا را در غزه و کرانه باختری رود اردن خیزش سراسری اعلام کردند.
این گروهها با صدور بیانیه ای اعلام کردند، فعالیت اصلی و اعتراض آمیز آنان صبح روز چهارشنبه با راهپیمایی خشم از غزه آغاز خواهد شد و روز جمعه نیز روز خشم مردمی اعلام خواهد شد که هدف از آن حضور در مسجد الاقصی و دفاع از آن و نیز شهر قدس است؛ شهری که پایتخت فلسطین مستقل باقی خواهد ماند.
معامله قرن، طرح آمریکایی مبتنی بر واگذاری بیتالمقدس و بخشهای اشغالی کرانه باختری که شهرکهای صهیونیست نشین در آنها ساخته شده، به رژیم اشغالگر صهیونیستی است و بر اساس آن بازگشت فلسطینیها به سرزمینی مادری شان به طور کامل منتفی خواهد شد حال آنکه بر اساس قطعنامه ۱۹۴ شورای امنیت حق بازگشت فلسطینی ها به سرزمین خود به رسمیت شناخته شده است.
از سوی دیگر اظهارات "مایک پمپئو " وزیر امور خارجه آمریکا در ۲۷ آبان ماه گذشته مبنی بر اینکه دولت ترامپ شهرکسازی اسرائیل در کرانه باختری را نقض حقوق بینالملل نمیداند، با محکومیت بسیاری از کشورها از جمله کشورهای اسلامی رو به رو شد.
آمریکا اردیبهشت ماه ۹۷ با انتقال رسمی سفارت خود از تل آویو به قدس، این شهر را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت که این اقدام با موجی از خشم کشورهای مسلمان روبرو شد.
دولت ترامپ روز اول فروردین ۱۳۹۸ (۲۱ مارس ۲۰۱۹) نیز با به رسمیت شناختن بلندیهای اشغالی جولان سوریه در توییتر خود نوشت، پس از ۵۲ سال، زمان آن رسیده که ایالات متحده حاکمیت تلآویو بر بلندیهای جولان را که دارای اهمیت راهبردی برای امنیت اسرائیل و ثبات منطقه است، به رسمیت بشناسد.
۱۴۸۷
۱۴۸۷
نظر شما