یک کارگاه  تولید غذایی در جنوب استان بوشهر مهر و موم شد

بوشهر - ایرنا - رئیس شبکه بهداشت و درمان دیر استان بوشهر گفت: یک کارگاه تولید غذای فلافل به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی در این شهرستان مهر وموم شد.

 احمد آخوندی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کارگاه که در شهر بردخون شهرستان دیر فعالیت داشت، فاقد مجوز لازم از سازمان غذا و دارو بود و به صورت غیرقانونی و بدون رعایت موازین بهداشتی اقدام به تولید فلافل و عرضه آن در سطح استان بوشهر می‌کرد.

وی اضافه کرد: کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت بردخون در ادامه روند نظارت و پایش‌های مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این کارگاه را پس از طی مراحل قانونی پلمب کردند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر ادامه داد: به دلیل بی اعتنایی متصدی به تذکرهای کارشناسان بهداشت محیط  و تولید در شرایط غیربهداشتی پس از  اخطارهای لازم، بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی  تعطیل شد.
آخوندی تاکید کرد: با صنف‌هایی که باعث به مخاطره افتادن امنیت غذایی شهروندان شوند، بدون اغماض برخورد قانونی صورت می‌گیرد.
وی با اشاره به خطر شیوع بیماری‌های قابل انتقال از مواد غذایی، افزود: به علتبی توجهی و سهل انگاری متصدیان و کارگران نسبت به آموزش‌ها و توصیه‌های کارشناسان بهداشت محیط و رعایت نکردن مسائل بهداشتی در هنگام تولید محصولات غذایی، امکان وقوع مسمومیت و بروز طغیان بیماری در بین شهروندان افزایش می‌یابد.
آخوندی افزود: همه متصدیان و کارگران صنوف مشمول، باید دوره ویژه بهداشت عمومی را گذرانده و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کنند.
وی بیان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنند.

بردخون از توابع شهرستان دیر در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب استان بوشهر قراردارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =