۲ بهمن ۱۳۹۸،‏ ۸:۲۴
کد خبرنگار: 2192
کد خبر: 83639383
۱ نفر

برچسب‌ها

معاون جهاد کشاورزی: ۳۱۰ واحد مرغداری گوشتی در قم فعال است

قم - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ۳۱۰ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت پنج میلیون و ۶۹۹هزار و ۸۵۰ قطعه در این استان فعال است.

علی‌اصغر همت روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: علاوه بر ظرفیت خوب استان در بخش مرغ گوشتی،‌ ۱۷۵ واحد مرغداری تخم‌گذار دارای پروانه صنعتی نیز به ظرفیت ۹میلیون و ۷۹هزار و ۱۳۰ قطعه در قم فعال است.

وی افزود: همچنین ۷۷ واحد پولت تخم‌گذار که نقش مهمی در صنعت مرغداری دارد،‌ به ظرفیت سه میلیون و ۹۷۹هزار و ۸۰ قطعه در این استان فعال می‌باشد.

وی ادامه داد: این تعداد پروانه به همراه پروانه‌های تأسیس که درمجموع حدود ۶۰۰ واحد پرورش طیور در استان را شامل می‌شود موجب شده که قم ازنظر پرورش طیور در سطح کشور،‌ جایگاه ویژه‌ای داشته باشد.

همت گفت: بر همین اساس رعایت اصول فنی و بهداشتی درزمینهٔ پرورش طیور در قم که از قطب‌های تولید تخم‌مرغ و پولت در کشور به شمار می‌آید، از اهمیت بسیار فراوانی برخوردار است.

وی بیان کرد:‌ در این راستا، به‌منظور کاهش آلودگی و ارتقای بهره‌وری منابع تولید، همه واحدهای تخم‌گذار و پولت استان که خواهان فعالیت هستند باید نسبت به اصلاح و ارتقای ساختار فنی و بهداشتی واحد خود اقدام کنند.

وی ادامه داد:‌ در این طرح با در نظر گرفتن اصول فنی،‌ مسائل بهداشتی،‌ رویکرد مدیریتی و میزان همکاری واحدها در اجرای ضوابط با همکاری اداره کل دامپزشکی و تشکل‌ها،‌ نسبت به صدور مجوزهای لازم اقدام می‌شود.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۷۴۶ هزار تن شامل ۴۲۵ هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک هزار و ۵۰۰ تن آبزیان و ۳۲۰ هزار تن محصولات دامی است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =