اولین واحد فرآوری و بسته‌بندی کشمش در کرمانشاه راه‌اندازی شد

کرمانشاه- ایرنا- مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: تنها واحد فرآوری و بسته‌بندی کشمش در استان بااستفاده از تسهیلات سرمایه در گردش و پیگیری مدیران واحد با ظرفیت مناسب و در ۲ شیفت کاری شروع به فعالیت کرد.

سعید کریمی روز یکشنبه به ایرنا افزود: این واحد اکنون در حال تولید و تهیه سفارشات در راستای قرارداد منعقد شده است.

وی اظهارداشت: این واحد تولیدی باعث توسعه و رونق کشت واریته‌های انگور کشمشی شده است.

مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه پیش‌بینی کرد در سال آینده این واحد به صورت قرارداد با کشاورزان و باغداران منطقه نسبت به خرید و تامین مواد اولیه مورد نیاز خود اقدام نماید که گامی به سوی کشاورزی قراردادی است.

کریمی افزود: این امر به طور قطع باعث رونق منطقه و افزایش سطح کیفی تولیدات کشاورزان و قطع دست واسطه‌ها خواهد شد.

بیش از ۳۳ هزار هکتار باغات بارور در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه بیش از ۲۵۰ هزار تن انواع محصولات باغی از این باغات برداشت می شود.

سطح باغات انگور استان کرمانشاه ۹ هزار و ۳۱۴ هکتار است که از این سطح بیش از ۹۸ هزار تن انواع انگور تولید می‌شود.