حسن علیاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود: با بهبود شرایط آب و هوایی ، روند ساخت و نوسازی خانه های احداثی مناطق روستایی سرعت گرفته به گونهای که از مجموع چهار هزار و ۸۰۰ واحد احداثی در مناطق روستایی که ساخت آنها از مهر امسال شروع شده، سه هزار و ۴۰۰ واحد فنداسیون ، ۲ هزار و ۸۰۰ واحد دیوارچینی و یک هزار و ۲۰واحد سقف کاری آنان به پایان رسیدهاست.
وی با اشاره به تامین به موقع مصالح ساختمانی به ویژه سیمان و میلگرد برای نوسازی واحدهای احداثی بیان کرد:با توجه به پشت سرگذاشتن گرما در خوزستان و تامین نیروی کار ، انتظار میرود روند بازسازی خانههای روستایی مناطق سیل زده خوزستان باز هم سرعت بیشتری به خود بگیرد.
معاون فنی ستاد هماهنگی بازسازی مناطق سیل زده خوزستان در ادامه با اشاره به همکاری خوب بانک ها در پرداخت مرحلهای ساخت خانههای روستایی گفت:برای ساخت خانههای روستایی ۴۰۰میلیون ریال تسهیلات بانکی مشارکتی با سود چهار درصد ، ۱۰۰میلیون ریال کمک بدون عوض، و ۶۰ میلیون ریال کمک معیشتی بدون عوض مصوب شده است.
علیاری ابراز امیدواری کرد با توجه به سرعت گرفتن روند بازسازی ، واحدهای احداثی مناطق روستایی سیل زده خوزستان تا پیش از پایان سال تمام، و تحویل مردم شود.
روند ساخت واحدهای احداثی در مناطق شهری رضایت بخش نیست
معاون فنی ستادبازسازی مناطق سیل زده خوزستان گفت:روند ساخت واحدهای احداثی در مناطق سیل زده شهری خوزستان به دلیل صادر نشدن به موقع پروانه ساخت و نیاز به نقشه های اجرایی و تایید سازمان نظام مهندسی ساختمان مناسب و مورد انتظار نیست.
علیاری با اشاره به اینکه ۸۰۰ واحد شهری در مناطق سیل زده خوزستان تخریب شدند افزود: برای ساخت خانههای شهری احداثی ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی چهار درصد و ۱۲۰میلیون ریال کمک بدون عوض پرداخت میشود.
به گفته وی، وزارت نفت به تازگی برای ساکنان مناطق سیل زده در شهرهای هویزه ، دشت آزادگان ، حمیدیه ، شادگان ،کارون ، اهواز و باوی ۱۲۰میلیون کمک بدون عوض پرداخت میکند که برای تامین مصالح مورد نیاز مورد استفاده قرار میگیرد و در شهرهای سیل زده شوشتر و شوش جمعیت هلال احمر نیز ۱۰۰میلیون ریال کمک بدون عوض می کند.
سیلاب بهار امسال در خوزستان بیش از ۱۲۰هزار میلیارد ریال به ۲۴ شهرستان خوزستان خسارت زد و بر زندگی ۴۰۰ هزار نفر در خوزستان تاثیر گذاشت.
نظر شما