برداشت ۲۲ هزار تُن پیاز از مزارع شاهین‌دژ

مهاباد- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی شاهین‌دژ گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۲ هزار تُن پیاز از مزارع این شهرستان برداشت شود.

سعید خدایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: امسال ۴۰۰ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان زیر کشت این محصول رفته و شاهین‌دژ به یکی از قطب‌های مهم تولید این محصول در آذربایجان‌غربی تبدیل شده است.

وی ادامه داد: به طور متوسط از هر هکتار سطح زیر کشت در این شهرستان به طور متوسط  ۴۵ تن پیاز برداشت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ارقام پیاز تولیدی در این شهرستان از نوع «زرد تابستانه» و «قرمز پاییزه» است، ادامه داد: در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در کاشت، داشت و برداشت این محصول اشتغال دارند.

مدیر جهاد کشاورزی شاهین‌دژ با اشاره به اینکه علاوه بر تولید پیاز، این شهرستان در تولید محصولات صیفی‌ نیز یکی از شهرستان‌های مهم استان است، عنوان کرد: امسال ۴۵۰ هکتار از زمین‌های زراعی این شهرستان نیز به کشت محصولات صیفی‌ از جمله گوجه‌فرنگی، هندوانه و کاهو اختصاص یافته است.

 پیاز در فصل بهار و تنها به صورت آبی کشت می‌شود و در طول تابستان نیازمند چندین نوبت آبدهی است و در اواخر شهریورماه نیز برداشت می‌شود. 
شاهین‌دژ در مجموع دارای ۹۰ هزار هکتار زمین زراعی و باغی است که از این مقدار ۲۵ هزار هکتار به صورت آبی به زیرکشت می‌رود. 
این شهرستان در جنوب آذربایجان‌غربی و ۲۲۵ کیلومتری مرکز استان قرار دارد. 

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha