۷۱۵ تن گوشت سفید در گچساران تولید شد

گچساران- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: ۷۱۵ تن گوشت سفید امسال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

سید عبدالوهاب پورالحسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان گوشت سفید در ۱۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۲۱۵ هزار قطعه در هر دوره تولید شد.

وی بیان کرد: در این تعداد مرغداری فعال ۴۲۷ هزارو ۱۱۰ قطعه جوجه ریزی انجام گرفت.

پورالحسینی ابراز کرد: ۳۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۶۲۰ هزار قطعه در هر دوره در این شهرستان وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: سال گذشته ۵۱۸ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های فعال این شهرستان انجام گرفت و در این زمینه یکهزارو ۱۸۰ تن گوشت سفید تولید شد.

سال گذشته یکهزارو ۶۱۹ تن تخم مرغ در واحدهای مرغداری تخم گذار این شهرستان تولید شد.

سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و روانه بازار مصرف می شود.

شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

۲۰۸۲/۶۱۱۰

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =