گیاه‌خواری به نفع محیط‌ زیست نیست

تهران- ایرنا- نتایج یک مطالعه جدید نشان داد، رژیم‌های مبتنی بر مصرف یک بار گوشت در روز از رژیم‌های گیاهخواری دی اکسید کربن کمتری آزاد کرده و در نتیجه آسیب کمتری به محیط زیست می‌زنند.  

به گزارش دیلی میل، بسیاری از دانشمندان و فعالان زیست محیطی خواستار آن شده‌اند تا با تغییر رژیم غذایی به رژیم‌های پایه گیاهی تغییرات اقلیمی را مهار کرده و نرخ جنگل‌زدایی را کاهش دهند.

در ۹۵ درصد کشورهایی که توسط محققان دانشگاه جان هاپکینز مورد بررسی قرار گرفتند، یک رژیم غذایی بدون گوشت معمولا به معنای استفاده از شیر و تخم مرغ بود و نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده از این مواد خوراکی بیش از مصرف برخی از محصولات گوشتی بر محیط زیست اثر منفی دارد.

بخشی از دلیل این امر در آن ریشه دارد که پرورش گاو برای تولید شیر، کره و پنیر به حجم زیادی انرژی، زمین، کود و سموم کشاورزی نیاز دارد. بدین ترتیب این صنعت حجم زیادی از گازهای گلخانه‌ای را آزاد می‌کند که عامل گرم شدن کره زمین هستند.

محققان مرکز «آینده قابل زیست» دانشگاه جان هاپکینز می‌گویند، رژیم‌های غذایی حاوی حشرات، ماهی‌ها و حلزون‌های کوچک به اندازه رژیم‌های پایه گیاهی تاثیر زیست محیطی پایینی دارند اما به طور کلی مغذی‌ترند.

محققان برای دستیابی به این نتایج رژیم غذایی ۱۴۰ کشور مختلف را مورد مطالعه قرار دادند.

سازمان ملل متحد ماه گذشته در گزارشی عنوان کرد یک چهارم میزان گازهای گلخانه‌ای که در فاصله سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۶ میلادی در اثر فعالیت‌های انسانی آزاد شده‌اند، حاصل از کشاورزی، جنگل‌داری و دیگر فعالیت‌های مربوط به کشت و زرع در زمین بوده است.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =