مدیریت متمرکز  از عوامل موثر ارتقا بهداشت در مجتمع دامشهر قم است

قم-ایرنا- مدیر کل دامپزشکی قم با اشاره به اهمیت مسائل نظارتی و بهداشت در پرورش دام گفت: مدیریت متمرکز بهداشت شاه کلید ارتقا و کنترل بهداشت مجتمع های دامشهر قم است.

محمد مهدی رفیعی روز سه شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم در سالن جلسات کشتارگاه جاهد افزود: توجه به مباحث بهداشتی و جلوگیری از بروز بیماری های دامی از اولویت های اصلی دامپزشکی قم است.
وی اضافه کرد: برای افزایش کیفیت و کاهش تلفات دامی باید زیرساخت های لازم در مراکز پرورش دام به ویژه در منطقه دامشهر تامین شود.
وی اهمیت ارتقای بهداشت در پرورش دام را مورد توجه قرار داد و گفت: اهمیت مسائل بهداشتی و تغذیه ای، حکم بر افزایش نظارت و کنترل کیفی تولیدات دارد.
 رفیعی ادامه داد: برای ارتقای بهداشت مجتمع های دامشهر از سال ۹۶، ۱۶ مصوبه به تصویب مسئولان استان رسیده است.
رفیعی اظهار داشت: افزایش نیروهای بهداشت در مجتمع های دامشهر برای ارتقا و بهبود وضعیت بهداشت و سلامت ضروری است.
استاندار قم امروز  از چندین واحد پرورش دام در منطقه دامشهر بازدید و سپس در بیستمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات کشتارگاه جاهد قم  شرکت کرد.
منطقه دامشهر به مساحت ۷۵۰ هکتار در ۱۴ کیلومتری قم احداث شده و در آن ۱۴۵۰ واحد دامپروری، تجاری و خدماتی مستقر می باشد که شامل تعداد ۵۷۲ واحد گوساله پروار، ۷۱۲ واحد پرورش گوسفند پروار و ۳۱ واحد تجاری و خدماتی است.
در این مجتمع تعداد ۲۵۰۰ شغل مستقیم و ۵ هزار شغل غیر مستقیم ایجاد و سالانه ۶۵۰ هزار راس دام سبک و ۱۴ هزار راس دام سنگین تبادل می گردد که در مجتمع دامشهر با توجه به واحدهای استقرار یافته در حال تولید، سالانه بیش از ۳۰ هزار تن گوشت قرمز تولید میگردد.
۲۱۵ هزار راس گوسفند داشتی مولد، ۳۵ هزار راس بز داشتی مولد، ۲۵ هزار راس گوساله اصیل پرورای، ۳۰ هزار راس گوساله بومی پرواری و ۱۹ هزار راس گاو شیری اصیل در استان قم وجود دارد.
۶۰ هزار راس گوساله دو رگ پرواری، ۹۰ هزار راس بره پرواری، ۲۵ هزار راس بز پرواری و سه هزار راس گاو دو رگ شیری مولد در دامداری های قم نگهداری می شود.
میزان تولید گوشت دام سبک سالانه حدود هفت هزار و ۹۱۰ تُن و میزان تولید گوشت دام سنگین نیز ۳۵ هزار و ۵۸۳ تُن می باشد.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =