حضور فعال پردیس ارس دانشگاه تهران در کنگره صنایع غذایی

تهران- ایرنا- هم زمان با برپایی سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، غرفه پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران فعالیت خود را برای تولید و گسترش علم در حوزه صنایع غذایی آغاز می‌کند.

 سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران از ۲۶ تا ۲۸ شهریورماه  در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود. پردیس بین المللی ارس در این کنگره برای ارائه فعالیت های خود و تلاش برای تعمیق دانش علمی در حوزه صنایع غذایی ایران شرکت می‌کند.

به گزارش روز سه شنبه پردیس ارس دانشگاه تهران، «زهرا امام جمعه» رییس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی دانشگاه تهران با موضوع صنایع غذایی  در این کنگره سخنرانی می کند. سخنرانی اساتیدی از کشورهای لهستان، صربستان، ایران، ترکیه و عراق، ارائه مقالات توسط اساتید و دانشجویان صنعت غذا، پخش کلیپ و... از برنامه های جنبی این کنگره است.

ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان  و واحدهای برتر یا برجسته یا موفق صنعت غذا و درمجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی مواد غذایی از اهداف این کنگره است. ایجاد همبستگی میان طیف گسترده زنجیره علم و تولید، گامی فراتر در راستای تولید غذای سالم از دیگر اهداف این کنگره است. همچنین کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا، روش ­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی،کاربرد اسانس ­ها و عصاره­ های طبیعی در صنایع غذایی،راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی و صنایع بسته­ بندی مواد غذایی از برخی محورهای این همایش است.

پردیس بین المللی ارس در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی برای دانشجوی ایرانی و خارجی می پذیرد. این کنگره به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری و حمایت سیویلیکا در دانشگاه تربیت مدرس تهران از تاریخ ۲۶ تا ۲۸ شهریور ماه برگزار می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =