۲۳ شهریور ۱۳۹۸،‏ ۱۷:۰۹
کد خبرنگار: 985
کد خبر: 83474913
۰ نفر

برچسب‌ها

۹۳۰ تن گوشت مرغ در گرمی مغان تولید شد

اردبیل - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی گرمی مغان از تولید سالانه ۹۳۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد.

امیر بدرزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۲ واحد مزرعه طیور اعم از مرغداری گوشتی و پرورش بوقلمون با اشتغال‌زایی بیش از ۳۵ نفر در این شهرستان فعال می‌باشد.

وی گفت: با توجه به اینکه میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور ۲۵ کیلوگرم  و در استان ۲۷ کیلوگرم می باشد، مصرف داخلی شهرستان گرمی حدود ۶۰۰ تن گوشت مرغ در سال است که بیانگر تولید بیش از ۳۳۰ تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان است که به سایر شهرستان‌های استان و استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

صرف ۱۲۰ گرم گوشت مرغ حدود ۷۲ درصد نیاز بدن به پروتئین را برآورده می‌کند، گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم است. سلنیوم برای سلامتی انسان اهمیتی اساسی دارد.

گرمی مغان در شمال اردبیل و در نوار مرزی جمهوری آذربایجان قرار دارد.

۶۰۱۸/۶۰۱۶

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =