مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای اسلام‌آبادغرب آماده افتتاح است

کرمانشاه- ایرنا- مدیرطیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اعلام کرد: یک واحد مرغداری گوشتی ۱۰هزار قطعه‌ای در اسلام‌آبادغرب با طی مراحل توسعه به ۲۰ هزار قطعه افزایش یافت و اکنون آماده بهره‌برداری است.

به گزارش روز جمعه ایرنا، نرگس عظیمی یکی از راههای تحقق رونق تولید را توسعه واحدهای مرغداری در سطح استان عنوان کرد و افزود: توسعه واحد مرغداری گوشتی شهرستان اسلام‌آبادغرب باعث افزایش ۲ برابری ظرفیت تولید شده است.

وی میزان تولید گوشت سفید در استان را هم اکنون ۶۳ هزار و ۷۰۰ تن بیان کرد و گفت: براساس سیاست های توسعه افزایش گوشت سفید تا پایان برنامه سه ساله سازمان، قصد داریم تولید گوشت سفید در استان کرمانشاه را به ۱۰۰ هزار تن برسانیم.

۵۱۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۲۸۸ واحد مرغداری گوشتی سنتی و ۲۴ واحد مرغ تخم‌گذار صنعتی هم اکنون در استان کرمانشاه فعالیت دارند.
هم اکنون ۳۶ هزار تن گوشت قرمز در سال در استان کرمانشاه تولید می‌ شود که ۱۰ هزار تن آن مازاد است.
استان کرمانشاه توانایی صادرات ۳۰۰ هزار رأس دام سبک را دارد که با ممنوعیت ۲ ساله صادرات، هم اکنون بخشی از آن به صورت قاچاق انجام می‌شود. 
۸۰۶۶