تولید ۳۵۰ محصول غذایی دانش‌بنیان در ایران

تهران- ایرنا- معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به برگزاری گردهمایی سه روزه صنعت غذایی در این صندوق گفت: ۳۵۰ محصول دانش بنیان غذایی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه تولید شده است.

سیاوش ملکی‌فر روز یکشنبه در گردهمایی سه روزه فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌های صنعت غذایی در صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: تاکنون دو رویداد فناورانه در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شده است، دستاوردهای توسعه صنایع فضایی و تعمیر و نگهداری هواپیما از جمله رویدادهای برگزار شده در این صندوق است و گردهمایی صنایع غذایی سومین رویداد فناورانه ما به‌شمار می‌رود.

وی اظهار داشت: دو رویداد جدید دیگر نیز در حوزه‌های خودرو، امنیت سایبری و کشاورزی تا پایان امسال برگزار می‌شود.

ملکی‌فر با اشاره به سابقه تاسیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان این‌که این صندوق یک موسسه هیات امنایی است، یادآور شد: اکنون ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه صنایع غذایی تشکیل شده که تعداد ۳۵۰ محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌اند.

وی برگزاری این رویداد را با همکاری نهادهایی همچون آستان قدس رضوی و دو کارگزار بخش خصوصی دانست و گفت: برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان، برگزاری ۶ رویداد ارائه‌ فناوری در صنایع غذایی، برگزاری رویدادهای ارائه توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع غذایی، برگزاری جلسات B۲B به منظور عقد قرارداد و تفاهم‌نامه‌ها و برگزاری پنل‌های کاربرد فناوری‌های دیجیتال در صنایع غذایی از جمله برنامه‌های این رویداد سه روزه به‌شمار می‌رود.

ملکی‌فر با اشاره به تسهیلات صندوق نوآوری به شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد: تسهیلات بلاعوض را به منظور دریافت استانداردهای مورد نیاز به شرکت‌های صنایع غذایی اعطا می‌کنیم، ضمن آنکه ۷۰ درصد هزینه‌های اجاره و ساخت غرفه و حمل تجهیزات به منظور حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های خارجی نیز پرداخت می‌شود، همچنین از سوی صندوق تسهیلاتی برای دریافت استانداردهای مورد نیاز این صنعت نیز پرداخت خواهد شد. 

سرخط اخبار علم و آموزش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha