ایزومر ترانس روغن‌های خوراکی به کمتر از ۲ درصد رسیده است

تهران- ایرنا- مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ایزومر ترانس روغن‌های خوراکی در اوایل دهه ۸۰ تا حدود ۵۸ درصد بود و میزان اسیدهای چرب ترانس و اشباع روغن‌ها در سطح بالایی قرار داشت اما با اقدامات صورت گرفته در یک دهه گذشته، میزان این ماده به کمتر از ۲ درصد رسیده است.

به گزارش وزارت بهداشت، وحید مفید روز یکشنبه درباره روغن‌های خوراکی افزود: با تجزیه‌ و تحلیل بار بیماری‌ها و هزینه‌های کمرشکن نظام سلامت مشاهده می‌کنیم که ریشه اصلی اکثر آنها، بیماری‌های غیرواگیر هستند و یکی از علل اصلی آن به بیماری‌های مرتبط با تغذیه نامناسب برمی‌گردد.

وی بیان کرد: برنامه‌هایی که در چند سال گذشته برای اصلاح الگوی تغذیه‌ای از قبیل کمبود ید، آهن، اسیدفولیک ویتامین دی در کشور اجرایی و با غنی‌سازی فرآورده‌های غذایی دنبال شد، نتایج مطلوبی داشت، در حالی‌که اگر این اقدامات پیشگیرانه انجام نمی‌شد الان علاوه بر عوارض آن با هزینه‌های کمرشکن درمانی این بیماری‌ها نیز مواجه بودیم.

مفید با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در حوزه سلامت اظهار داشت: با سیاست‌گذاری مناسب و همکاری صاحبان صنایع می‌توانیم با تغییرات مثبت نتایج خوبی در حوزه فرآورده‌های غذایی ایجاد کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =