هفت واحد صنایع تبدیلی و غذایی در سیستان و بلوچستان افتتاح شد

زاهدان- ایرنا- مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هفت واحد صنایع تبدیلی و غذایی با سرمایه گذاری ۱۵۳ میلیارد ریال از ابتدای امسال تاکنون در شهرستان‌های سراوان، ایرانشهر، فنوج، کنارک و زابل راه اندازی شده است.

محمد راحتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحدها شامل چهار واحد بسته‌بندی و سردخانه خرما، یک واحد پودر ماهی، یک واحد فرآوری ماهی و یک واحد تولید سوسیس و کالباس و انواع برگر است.

وی افزود: با راه اندازی این واحدها ۱۵ هزار تن ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی سیستان و بلوچستان افزایش یافته و برای ۱۴۳ نفر شغل مستقیم ایجاد شده است.

مدیر صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: همچنین در این مدت ۲۱ فقره مجوز تاسیس صنایع تبدیلی و غذایی با سرمایه‌گذاری ۶۹۱میلیارد ریال در استان صادر شده است که با راه‌اندازی این واحدها ۳۳هزارتن به ظرفیت صنایع تبدیلی وغذایی استان اضافه خواهد شد.

راحتی بیان کرد: در اقتصاد کشاورزی معاصر، صنایع تبدیلی عامل مهمی در فرآوری محصولات کشاورزی است به طوری که از یک سو ارزش افزوده محصولات اولیه این بخش را ارتقا می دهد و از سوی دیگر محصولاتی به بازار ارائه می کند که با استفاده از تکنولوژی مدرن به دست آمده باشند.
وی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و افزایش سطح تولید، افزایش اشتغال و پیشگیری از مهاجرت روستاییان و افزایش مزیت رقابتی برای صادرات را از تاثیرات بخش صنایع تبدیلی برشمرد .

به گزارش ایرنا هم اینک  ۲۲۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی زراعی و باغی، دامی وشیلاتی با ظرفیت یک میلیون و ۴۴۵ هزار تن در سیستان و بلوچستان فعال است.

۷۳۱۶**۶۰۸۱

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =