جعفر محمدی عصر پنجشنبه در جریان بازدید خبرنگاران از این مرکز، اظهار داشت: طبق بررسیها بیش از یک هزار و ۳۰۰ نفر از خروجیهای سالهای اخیر پس از اتمام دوره کارآموزی وارد بازار کار شدهاند که البته این میزان در برخی رشتهها بیش از ۷۵ درصد از هنرآموزان را شامل میشود.
وی خاطرنشان کرد: مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان خدابنده از ۲ مجموعه برادران (سهروردی) و خواهران (کوثر) تشکیل شده و شامل ۱۰ کارگاه مختلف از جمله جوشکاری و تاسیسات، برق صنعتی و ساختمان، اتومکانیک، کامپیوتر، چرمدوزی، کشاورزی، صنایع دستی، حسابداری، معرق و منبتکاری، طراحی و دوخت و قالیبافی است.
محمدی افزود: پنج کارگاه سیار نیز در شهرها و روستاهای اطراف و در نقاط دورافتاده شهرستان با مربیان مجرب و تجهیزات لازم به ارائه آموزش به هنرآموزان میپردازند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان خدابنده، اطلاع نداشتن مردم از وجود آموزشهای مهارتی در مراکز فنی و حرفهای را یکی از مشکلات این مرکز خواند و گفت: مشکل بعدی این است که برخی افراد بهرغم آگاهی داشتن از آموزشها علاقهمند به تحصیلات دانشگاهی و استخدام در مشاغل دولتی هستند.
وی اظهار داشت: طبق نظر کارشناسان یونسکو، یکی از شروط رسیدن به توسعه پایدار، بها دادن به آموزشهای فنی و حرفهای است زیرا آموزشهای مهارتی منجر به تربیت نیروهای ماهر شده که زیربنای اقتصادی یک کشور هستند و سبب تولید میشوند.
محمدی تصریح کرد: یکی از مهمترین شروط تحقق شعار سال (رونق تولید) نیز بها دادن به آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای است.
وی خاطرنشان کرد: به غیر از ۲ مجموعه دولتی برادران و خواهران، ۱۵ آموزشگاه آزاد نیز در شهرستان خدابنده فعالیت میکنند.
خبرنگاران در ادامه این برنامه از غار کتلهخور دیدن کردند.
به گزارش ایرنا، غار کتلهخور در ۸۰ کیلومتری شهرستان خدابنده و در شهر گرماب قرار دارد.
به گفته کارشناس و راهنمای غار کتلهخور، این غار مربوط به دوران سوم زمینشناسی بوده و قبل از سال ۱۳۰۰ کشف شده است.
وی اظهار داشت: تا کنون ۳۰ کیلومتر نقشهبرداری توسط دانشمندان و ۷۵ کیلومتر نیز توسط غارنوردان انجام شده و تخمین زده میشود که طول غار بیش از ۶۰۰ کیلومتر باشد.
۹۵۵۶/۳۰۸۸
نظر شما