۸ مرداد ۱۳۹۸،‏ ۹:۵۶
کد خبرنگار: 1399
کد خبر: 83417095
۰ نفر

برچسب‌ها

واحد فرآوری محصولات لبنی دانشگاه تبریز افتتاح شد

تبریز - ایرنا - واحد فرآوری شیر و محصولات لبنی دانشگاه تبریز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به بهره برداری رسید.

به گزارش ایرنا، این واحد از محل کمک‌های خیرین و منابع داخلی با ۵ میلیارد تومان هزینه‌کرد در خلعت‌پوشان این دانشگاه ایجاد شده است.
این واحد یک طرح آموزشی، پژوهشی و خدماتی است که با راه‌اندازی آن بستری برای انجام کارهای عملی دانشجویان دانشکده کشاورزی فراهم شد.
در این واحد یک تن شیر در ساعت دریافت و محصولات لبنی شیر، کره، پنیر و خامه تولید می‌شود.
عمده بازار محصولات این واحد برای رفع نیازمندی‌های داخل دانشگاه تبریز است که بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو دارد و با گسترش سطح تولید به بازار نیز عرضه خواهد شد.

دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از ۲۴ هزار  نفر دانشجو و ۴۵۷ هزار مترمربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه های بزرگ کشورهای منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال غرب کشور، عهده دار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه های بین المللی است.

وزیر علوم صبح دیروز دوشنبه با استقبال مسوولان محلی وارد تبریز شد و با حضور در مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز با ادای احترام به مقام شامخ شهیدان و غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا، برنامه ۲ روزه سفر خود به آذربایجان‌شرقی را آغاز کرد.

۳۰۷۷/۶۱۲۰

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =