۳ مرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۳
کد خبرنگار: 1182
کد خبر: 83411217
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۹۳ مدرسه در خوزستان تا ابتدای مهر بازسازی می‌شود

اهواز-ایرنا -سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: ۳۹۳ مدرسه خوزستان که سیل آنها را خراب کرد یا به آنها آسیب زد تا آغاز مهرماه امسال بازسازی می‌شود.

به گزارش ایرنا سید جواد حسینی روز پنج شنبه در بیست و یکمین همایش خیران مدرسه ساز خوزستان در تالار امام رضا (ع) اهواز افزود: تعلیم و تربیت با کیفیت در نظام آموزشی نیازمند سند تحول بنیادین است، معلمان کلید توسعه جامعه‌ هستند.
وی با اشاره به اینکه معلمان باید برخاسته از درون نظام آموزش و پرورش باشند افزود: معلمان باید دوره‌های آموزشی، مهارتی و حرفه‌ای را بگذرانند که امروز این مساله در دانشگاه فرهنگیان محقق می‌شود.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: حل مشکلات دانشگاه فرهنگیان استان خوزستان در دستور کار است، اگر قرار بر به کارگیری نیروهای خرید خدمات آموزشی باشد باید مؤلفه‌های بومی بودن، متخصص و متعهد بودن را داشته باشند.
وی ادامه داد: ۲۰ هزار نیرو از طریق دانشگاه فرهنگیان، ماده ۲۸ و ماده یک (افرادی که از دانشگاه شهید رجایی فارغ التحصیل شده و یا در آزمون پذیرفته شدند) پس از طی کردن دوره یکساله دانشگاه فرهنگیان وارد مدارس می‌شوند.
به گفته حسینی در سال تحصیلی جدید ۲۵ هزار دانش‌آموز وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شوند، همچنین ۱۲ هزار نفر از طریق دانشگاه شهید رجایی و فرهنگیان جذب می‌شوند.
او دومین استاندارد تعلیم و تربیت را داشتن مدارس مناسب با تجهیزات کافی دانست و افزود: مساله مهم دیگر کیفی سازی محتوای نظام تعلیم و تربیت است.
حسینی یادآور شد: در قبال اقدامات نیکوکارانه خیران مدرسه ساز ما نیز باید به وظایف خود عمل کنیم از این رو سرعت ساخت و بازسازی مدارس افزایش می یاید.

برگزاری جشن برچیدن مدارس کانکسی و خشتی

وی ادامه داد: در سال تحصیلی امسال جشن برچیده شدن مدارس خشتی در استان‌های کشور به جز سیستان و بلوچستان گرفته می‌شود زیرا برچیدن مدارس خشتی سیستان و بلوچستان زمان بیشتری نیاز دارد.
حسینی با اشاره به اینکه در مهرماه امسال هیچ مدرسه کانکسی باقی نمی‌ماند افزود: دولت و خیران ملی مدرسه ساز ۷۰۰ میلیارد ریال، خیران خوزستانی ۱۹۰ میلیارد ریال، سازمان نوسازی مدارس ۲۰۰ میلیارد ریال و وزارت نفت ۵۰۰ میلیارد ریال برای توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی خوزستان اختصاص داده‌اند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش خوزستان را یادگار دوران رشادت و ایثار دانست و گفت: در هشت سال جنگ تحمیلی شاهد بودیم که همه مبارزان در خط مقدم با استکبار و دشمنان مبارزه کردند.

وی افزود: بیش از یکهزار و ۴۰۰ میلیارد ریال نیز برای استاندارد سازی فضاهای آموزشی خوزستان در سال ۹۸ اختصاص می‌یابد.
حسینی با اشاره به اینکه یک سوم کلاس‌های درس کشور توسط خیران ساخته شده است افزود: باید از ظرفیت خیران برای کلاس یاری، دانش یاری، ورزش یاری و هنریاری هم استفاده شود.
وی گفت: سخت‌ترین و پرهزینه ترین نوع مشارکت در آموزش و پرورش مشارکت خیران در مدرسه سازی است.

کمبود سرانه آموزشی خوزستان
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: سرانه فضای آموزشی در خوزستان ۴،۸ متر مربع است درحالی که میانگین سرانه آموزشی کشور ۵،۲ متر مربع می‌باشد.
وی افزود: از سال ۹۵ تا ۹۷ حدود ۶۱۸ مدرسه در قالب ۲ هزار و ۵۰۰ کلاس درس در استان خوزستان ساخته شده است.
سرپرست وزارت آموزش و پرودش یادآور شد: هرچه مدارس را بزرگ‌تر و کامل‌تر بسازیم در آینده به همان نسبت بیمارستان‌ها و کلانتری‌های کوچک‌تری خواهیم داشت.

در پایان این همایش از تعدادی از خیران مدرسه ساز خوزستانی تقدیر شد.

سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در سفری یک روزه به استان خوزستان ضمن بازدید از پروژه‌های آموزشی این استان، در نشست شورای آموزش و پرورش خوزستان شرکت می‌کند.

۹۸۸۷/‏۶۰۰۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha