۱ مرداد ۱۳۹۸،‏ ۱۹:۴۳
کد خبرنگار: 1459
کد خبر: 83408476
۰ نفر

برچسب‌ها

 طرح بررسی الگوی تغذیه ای خانوارها در گیلان آغاز شد

رشت - ایرنا - دومین مرحله برنامه ملی، بررسی الگوی مصرف غذایی و تغذیه ای خانوارها، از امروز (سه شنبه) در استان گیلان به اجرا درآمد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان روز سه شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: شناسایی کیفی و کمی موادغذایی، تعیین میزان مواد مغذی دریافتی و کفایت تغذیه ای رژیم غذایی، سیاستگذاری های سطح کلان غذا و تغذیه، کمک به تعیین وضعیت ناامنی غذا و تغذیه ای در جامعه، شناخت عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیرواگیر و برنامه ریزی های تغذیه جامعه از اهداف اجرای طرح ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی است. 

محمد عباسی اظهار داشت: در برنامه ملی بررسی الگوی مصرف غذایی و تغذیه ای خانوارها،برنامه اطلاعات مربوط به الگوی غذایی در مناطق روستایی، شهری و حاشیه های شهری استان گیلان، با روش یکسان و توسط کارشناسان شاغل در حوزه معاونت بهداشتی جمع آوری می شود. 

وی بیان داشت: پرسشگران برای بررسی الگوی مصرف غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارها ، با کارت شناسایی عکس دار و ابلاغ اجرایی این طرح به درب منازل مراجعه می کنند بنابراین خانواده ها در این طرح همکاری لازم را داشته باشند. 

بررسی الگوی مصرف غذایی و تغذیه ای خانوارها،  پیرو مکاتبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت بهداشتی و بر اساس تفاهمنامه های به عمل آمده دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و با همکاری تمامی معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی در سراسر کشور به اجرا درآمد.

مرحله اول بررسی الگوی مصرف غذایی و تغذیه ای خانوارها، از نیمه دوم دی ماه تا پایان بهمن سال گذشته در استان گیلان برگزار شد.

۷۲۸۶ /6030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =