جوجه ریزی در مرغداری‌های خراسان شمالی ۱۰.۵ درصد افزایش یافت

بجنورد- ایرنا- معاون امور دام سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: جوجه ریزی در مرغداریهای این استان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰.۵ درصد افزایش یافت.

علی مبارکی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: امسال جوجه ریزی در تیرماه در مقایسه با سال گذشته ۴۰ درصد رشد یافت و هم اکنون برای تأمین گوشت مرغ هیچ نگرانی نداریم.

وی با بیان اینکه مرغ داری‌های این استان برای جوجه ریزی استقبال خوبی دارند افزود: قیمت جوجه نیز از ۲۰ هزار ریال به ۳۰ هزار ریال افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: در سال جاری در این استان سه میلیون و ۱۱۵ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

نیاز و تولید گوشت مرغ در استان برابر می‌شود

وی با بیان اینکه نیاز و تولید گوشت مرغ در این استان برابر خواهد شد گفت: در سال های گذشته میزان نیاز مرغ از تولید کمتر بود اما امسال ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعه مرغ به ظرفیت مرغ داری‌های این استان افزوده شده است.

وی اظهار داشت: علاوه بر این یک ظرفیت جدید با یک میلیون قطعه نیز توسط اتکا در این استان در مرغداری افزوده خواهد شد که با اجرای آن حتی میزان تولید گوشت مرغ به بیش از نیاز می‌رسد که به سایر استان‌ها حمل و نگرانی در مورد تأمین نیاز استان نیز برطرف خواهد شد.

هم اکنون ۹۴ واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت دو میلیون و ۳۶۷ هزار و ۴۳۰ قطعه مشغول به فعالیت هستند.

میزان مصرف گوشت مرغ در استان سالانه ۱۸ هزار تن است که ۱۵ هزار تن در داخل استان تولید می‌شود.

سرانه مصرف گوشت مرغ در استان به ازای هر نفر در سال ۲۰ کیلوگرم است.

در خراسان شمالی ۹۴ واحد مرغداری فعال است که در هر دوره، ۶۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام می‌شود.

۸۰ درصد از نیاز مردم خراسان شمالی به گوشت مرغ در داخل تأمین می‌شود و مابقی از سایر استان‌ها وارد می‌شود.

همچنین سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۶ هزار و ۵۰۰ قطعه در دوره، سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۲۵۰ تن گوشت در سال و یک واحد پرورش کبک صنعتی با ظرفیت پنج هزار و ۶۷۰ قطعه در دوره فعالیت دارد.
خراسان شمالی با جمعیت ۸۶۳ هزار نفر جمعیت افزون بر ۸۲ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی دارد.

۳۰۰۷/‏ 6042

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =