جواد اصغری مقدم یکشنبه شب بعد از شکست مقابل تیم هایپرشاهین شهر در گفت و گو یا ایرنا اظهارداشت: بازی خوب و جانداری بود و این پیروزی را به تیم هایپر شاهین شهر تبریک می گویم.
وی خاطرنشان کرد: فکر کنم بعد از سه پیروزی متوالی در سه دیدار گذشته خسته شدیم و غرور پیدا کردیم که این موضوع بر باخت تیم ما تاثیرگذار بود.
وی ادامه داد: در این دیدار بین دو نیمه با صحبتهای که با بازیکنان داشتم توانستیم به بازی برگردیم و موقعیت گل هم داشتیم میتوانستیم پیروز میدان شویم ولی این اتفاق رخ نداد و باختیم.
وی اضافه کرد: انشاالله در بازیهای بعد جبران خواهیم کرد و پیروز خواهیم شد.
وی با بیان اینکه باید در بردهایمان به تیم حریف احترام بگذاریم تصریح کرد: هدف اول ما حضور در پلی اف لیگ برتر فوتبال کشور است و برای این امر مهم تلاش خواهیم کرد.
دیدار تیم های هایپر شهر شاهین شهر و سن ایچ ساوه با نتیجه چهار بر سه به سود هایپر شاهین شهر به پایان رسید.
اکنون در لیگ برتر فوتسال کشور تیم سن ایچ ساوه با ۹ امتیاز در صدر جدول و تیم هایپر شهر شاهین شهر با شش امتیاز در رده هفتم این رقابتها قرار دارد. ۸۱۱۴/۶۰۲۶/
نظر شما