۳۰ تیر ۱۳۹۸،‏ ۹:۲۰
کد خبرنگار: 1646
کد خبر: 83404311
۰ نفر

برچسب‌ها

تولید صیفی‌جات در اردبیل افزایش یافت

اردبیل - ایرنا - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از پیش‌بینی افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی تولید صیفی‌جات در این استان در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایرنا، احمد شهریار روز یکشنبه به خبرنگاران گفت: مجموع مساحت زیرکشت سبزی و صیفی توام با زراعت سیب زمینی در این استان بیش از ۳۲ هزار و ۵۰۰ هکتار می‌باشد.

او افزود: عمده محصولات سبزی و صیفی تولیدی استان شامل سیب زمینی، گوجه فرنگی، هندوانه، کدو و سبزی های برگی می‌باشد و پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری بیش از یک میلیون و ۲۲۵ هزار تن محصول سبزی و صیفی از اراضی استان برداشت شود.

شهریار اظهار داشت: با تقویت مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان و تخصصی کردن دستگاه‌های کاشت و برداشت محصولات سبزی و صیفی میزان تولیدات سبزی و صیفی در استان افزایش خواهد یافت.

غیر از محصول سیب‌زمینی، سایر صیفی‌جات در استان اردبیل به صورت نشایی کشت می‌شود تا طول مدت عمل‌آوری محصول کاهش یابد و به این وسیله در میزان آب و کود مصرفی و دیگر هزینه‌های متفرقه صرفه‌جویی شود تا محصول برداشتی ارزش اقتصادی بالایی داشته باشد.

۶۰۱۸/‏۶۰۱۶

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =