۹ تیر ۱۳۹۸،‏ ۱۲:۰۹
کد خبر: 83374753
۰ نفر
ماموریت فضایی با طعم کوکی تازه

تهران- ایرنا- فضانوردان تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی به کمک تکنولوژی روز برای نخستین بار در ایستگاه بین‌المللی فضایی کلوچه می‌پزند.

به گزارش پایگاه خبری دیلی میل، فضانوردان تا پیش از این تنها غذای خشک شده یا آماده مصرف می‌کردند به این معنا که امکان گرم کردن غذا را داشتند اما از خوردن غذای تازه محروم بودند.

اما همه این شرایط با اجاق مخصوصی که برای پختن کوکی در فضا طراحی شده، در حال تغییر است.

فرق تجربه کلوچه پزی در زمین و فضا، از زمین تا آسمان است. نخست اینکه در سیاره ما یک جریان طبیعی هوا وجود دارد که در فضا نیست و باید ایجاد شود. علاوه بر این، در محیط گرانش ضعیف خمیر کوکی اگر سر جایش نگه داشته نشود، در داخل اجاق شناور خواهد شد. بنابراین باید سینی‌های مخصوص برای این منظور تهیه شوند.

اما حالا این موانع رفع شده‌اند و فضانوردان برای نخستین بار در تاریخ می‌توانند کوکی شکلاتی چیپسی تازه بخورند.

به عقیده مایک ماسیمینو فضانورد سابق ناسا، این ابتکار هیجان‌انگیز نه تنها موهبتی برای زنان و مردان مستقر در ایستگاه فضایی است، بلکه یک آزمایش علمی جالب در مورد تفاوت نحوه پخت و پز در محیط‌های با گرانش ضعیف با زمین است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =