متخصص قلب و عروق: برای تهیه شیرینی ها از بدترین نوع روغن استفاده می شود

کرمانشاه- ایرنا- یک متخصص قلب و عروق گفت: در تولید شیرینی ها از بدترین نوع روغن یعنی روغن ترانس استفاده می شود که برای سلامتی افراد بسیار مضر است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، پروفسور معصومعلی معصومی روز سه شنبه در همایش طرح حافظان سلامت که در بیمارستان آیت الله طالقانی برگزار شد، زیان مصرف هر بار شیرینی را برابر با مصرف ۱۰ سیگار دانست و افزود: اسیدهای چرب ترانس کلسترول بد را بالا و کلسترول خوب را پایین می‌آورند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را بشدت در افراد افزایش می‌دهد، حتی منجر به فوت نیز می‌شود.

طرح حافظان سلامت طرحی است که به ابتکار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار است از ۱۵ تیر ماه سال جاری از ورود شیرینی و آبمیوه‌های صنعتی به بیمارستان‌های دولتی توسط نگهبانان (حافظان سلامت) با هدف مضرات شیرینی برای بیماران و افراد جلوگیری شود.

معصومی در ادامه بیان داشت: ۷۰ تا ۸۰ درصد بیماری‌های کنونی دنیا، بیماری‌های انفرادی و غیر واگیردار است که منشأ بیشتر آنها تغذیه ناسالم و محیط غیربهداشتی است.

وی با بیان اینکه آبمیوه‌های صنعتی نیز بیشتر از شکر و قند تهیه می‌شوند، گفت: چگونه ممکن است برای بیماری که در بیمارستان‌ها سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده از خود عامل بیماری (شیرینی‌ها) به وی داد.

ملاقات غیرضروری برای بیماران بسیار مضر است

این متخصص قلب و عروق در بخش دیگری از سخنان خود ارتباط نزدیک افراد با هم را حاوی میلیون‌ها ذرات ریز دانست که گاهاً میکروب‌ها نیز بر آنها سوار هستند، گفت: چگونه بیماری که تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن او ضعیف شده می‌تواند افراد مختلف که هر کدام می‌توانند حاوی انواع میکروب باشند را ملاقات کند و انتظار داشته باشیم بیماری او عود نکند.

معصومی در ادامه حضور کودکان برای ملاقات با بیمار را بسیار خطرناک و غیربهداشتی دانست و گفت: در هیچ جای دنیا رسم نیست که کودکان به ملاقات بیمار به بیمارستان برده شوند زیرا می‌دانند برای آنها خوب نیست، جامعه ما در زمینه ملاقات و عیادت از بیمار بسیار غافل است و باید خیلی فرهنگ سازی و اطلاع رسانی کنیم تا مردم نه شیرینی و آبمیوه با خود به بیمارستان بیاورند و نه زیاد به ملاقات بیایند تا بیمار زودتر بهبود یابد.

۳۲۰۹/‏۸۰۶۶‬