۳ تیر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۲
کد خبرنگار: 2098
کد خبر 83367663
۰ نفر
۳۹ هزار تن جو در تربت جام برداشت شد

مشهد- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: با پایان فصل برداشت جو ۳۹ هزار تن جو از هشت هزار و ۵۰۰ هکتار مزارع این شهرستان برداشت شد.

اصغر خوشخو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین برداشت این محصول در سال زراعی جاری از مزارع مستعد بیش از چهار تن در هکتار بود.

وی با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی تولید این محصول در سال زراعی جاری اظهار داشت: افزایش قیمت جو سبب افزایش کاشت این محصول شده و در مقابل کشت گندم به دلیل قیمت کم و محدودیت استفاده از منابع آب در این شهرستان نسبت به سال زراعی گذشته ۱۳ درصد کاهش داشته است.
وی گفت: برداشت جو در این شهرستان از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شد که تا اواخر خرداد ماه ادامه داشت که برای این منظور بیش از ۱۱۰ کمباین از داخل و خارج منطقه تأمین شد.

خوشخو افزود: در سال زراعی جاری با هدف حمایت از کشاورزان بیش از سه هزار تن انواع کودهای یارانه‌ای در این شهرستان توزیع شد.

وی اظهار داشت: کشت جو در تربت جام دو منظوره است که بخشی از محصول برداشت شده به مصرف دام شهرستان اختصاص می‌یابد.

وی گفت: شهرستان تربت جام با ۴۵ هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی حدود ۱۱ هزار بهره بردار بخش کشاورزی دارد.

سالانه بیش از ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی در این شهرستان تولید می‌شود و اقتصاد ۶۵ درصد جمعیت این منطقه وابسته به کشاورزی و دامپروری است.

شهرستان تربت جام در ۱۶۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

۷۴۹۴ / ‏‬ ۶۰۵۳

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =