کشاورزان سیستان و بلوچستان ۱۴ هزار تن انبه تولید کردند

زاهدان- ایرنا- مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۴ هزار تن انبه از سطح باغات جنوب این استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.

اردشیر شهرکی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و در خرداد به پایان رسید، اظهار داشت: هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان به کشت انبه اختصاص دارد که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

وی افزود: شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب می شوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می شود.
وی بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین های A،B و C، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئین ها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
به گزارش ایرنا از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوه های گرمسیری بحساب می آید به طوری که شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریباً استوایی این استان را به خواستگاه متنوع ترین میوه های گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوه هایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب می کند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نام های دیگر از جمله میوه های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بی نظیر است.

۷۳۱۶**۳۲۱۳

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =