۶۴۰ واحد تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در یزد فعالیت دارد

یزد - ایرنا -مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:هم اکنون ۶۴۰ واحد تولید صنعتی و کارگاهی دارای پروانه در بخش فعالیت دارد که کارشناسان و بازرسان مستمرا از این واحدها بازدید و  نظارت می کنند.

دکتر رضا مورکیان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در واحدهای یادشده مسئول فنی نیز بر تهیه، تولید و عرضه مواد غذایی نظارت کامل دارد.

وی با بیان اینکه برخی واحدهای عرضه و تولید مواد غذایی و بهداشتی به صورت زیرزمینی و بدون مجوز بهداشتی فعالیت می‌کنند از شهروندان خواست هنگام خرید محصول علاوه بر تاریخ تولید و انقضا، به برچسب پروانه بهداشتی هم دقت کنند و موارد تخلف بهداشتی را با سامانه ۱۹۰ مدیریت ارتباطات مردمی وزارت بهداشت در میان بگذارند.

به گفته مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در این ارتباط هفته جاری یک واحد صنعتی تولید اولویه و فلافل به علت رعایت نکردن نکات بهداشتی و عرضه مواد غیر بهداشتی در استان تعطیل شد.
وی اضافه کرد: بازرسان اداره نظارت معاونت غذا و دارو در بازرسی از این واحد ۵۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ غیرمجاز، سه هز ار و ۴۰۰ کیلوگرم نخود فاسد و ۲۵۰ کیلوگرم سوسیس تاریخ گذشته کشف و ضبط کردند.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار کرد: معاونت غذا و دارو در حوزه وظایف محوله با هرگونه تهدیدی در حوزه سلامت عمومی جامعه برخورد می‌کند.

۲۰۸۸/‏‬ ۲۰۴۷/‏

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =