۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۸
کد خبر 83328165
۰ نفر
پایان کشت فلفل سبز در باغات آستانه اشرفیه

رشت - ایرنا - رئیس جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه گفت: کشت فلفل سبز در 150 هکتار از باغات این شهرستان به پایان رسیده است.

حمیدرضا سلیمانی عصر یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه کشاورزان این منطقه از اوایل اردیبهشت ماه امسال کشت فلفل سبز را آغاز کرده اند افزود: برداشت این محصول کشاورزی از اوایل مردادماه آغاز و تا اواخر آذرماه ادامه خواهد داشت.


وی با اشاره به اینکه از هر بوته فلفل سبز بیش از 10 مرحله  محصول برداشت می شود افزود: بطور متوسط سالانه در هر هکتار از باغات این شهرستان ، حدود  15 تن فلفل سبز برداشت و به بازار مصرف عرضه می شود.


به گفته سلیمانی کشت و تولید این محصول کشاورزی با توجه به تعداد برداشت محصول،  از منابع مهم درآمدی کشاورزان منطقه به شمار می رود.


وی فلفل سبز را از جمله منابع مهم غذایی دانست و گفت: این محصول از خاصیت غذایی بسیاری برخوردار بوده و علاوه بر خام خواری در تهیه انواع ترشیجات مورد استفاده قرار می گیرد.
وی گورابجوار ، پرکاپشت مهدیخانی ، پرکاپشت یاورزاده ، تمچال، دهسر و استخر بیجار را از مهمترین مراکز تولید فلفل سبز در این شهرستان ذکرکرد.


رئیس جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه همچنین با اشاره به کشت انواع لوبیا در این شهرستان گفت: کشت انواع لوبیا همه ساله با آغاز فصل بهار در 949 هکتار از باغات این شهرستان انجام می شود.


سلیمانی از پاچ باقلا ، چشم بلبلی و چیتی به عنوان مهمترین انواع محصول لوبیا در این شهرستان یاد کرد و گفت: برداشت بهاره انواع لوبیا از اواخر خردادماه در سطح باغات این منطقه انجام می شود.


شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان قرار دارد.



7287/2007


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =