شير علي بهادري روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: ملخ ها از نوار ساحلي و شبه جزيره عربستان و كشورهاي آفريقايي به استان هاي جنوبي ايران و بوشهر وارد شده است.
وي اضافه كرد: بر اساس گزارش سازمان حفظ نباتات كشور و سازمان خوار و بار جهاني (فائو) مبارزه نكردن با ملخ هاي صحرايي در عربستان سعودي باعث شد تا دسته هاي زيادي از اين آفت به سمت جنوب ايران هجوم آورند.
بهادري ادامه داد: با توجه به سمپاسي بموقع عليه ملخ هاي صحرايي در اراضي آلوده دشتي تاكنون آسيبي به مزارع و باغ هاي اين شهرستانوارد نشده است.
وي بيان كرد: كانون هاي آلوده به آفت ملخ در شهرستان دشتي روستاهاي چاووشي و درازي در بخش مركزي و چاه حسين جمال، برمصاد، كلبيها، شيخيان ها، مرداب شوري در بخش كاكي بود كه كل اراضي آلوده اين مناطق سمپاشي شده است.
بهادري، از كشاورزان خواست در كنار جهاد كشاورزي از امكانات شخصي نيز براي مبارزه با ملخ ها همكاري داشته باشند.
وي اضافه كرد: در اين ارتباط سازمان جهاد كشاورزي سم رايگان نيز در اختيار كشاورزان قرار داده است.
وي اظهارداشت: تا كنون 160 ميليون ريال از محل اعتبارات ملي، استاني براي سمپاشي در دشتي تخصيص يافته است.
رئيس جهاد كشاورزي شهرستان دشتي تاكيد كرد: به صورت روزانه، ديده باني و پايش شمارش جمعيت ملخ ها در يك مترمربع انجام و ميزان جمعيت آنها مشخص مي شود. شهرستان دشتي با 86 هزار نفر جمعيت در 80 كيلومتري جنوب بوشهر واقع است.
6043/7206
بوشهر- ايرنا- رئيس جهاد كشاورزي دشتي استان بوشهر گفت: سمپاشي عليه ملخ ها در اين شهرستان از ابتداي بهمن ماه سال 97 آغاز شده و تاكنون 2500 هكتار اراضي آلوده سمپاشي شده است.