طرح نظارت بر بازار مواد غذايي در ماه رمضان آغاز شد

تهران- ايرنا- مديركل استاندارد تهران گفت: طرح نظارت بر مواد غذايي پرمصرف در ماه مبارك رمضان، با فعاليت گشت‌هاي بازرسان اين اداره كل آغاز شد.

به گزارش روز شنبه ايرنا از روابط عمومي اداره‌كل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهري بيان داشت: همه ساله و همزمان با ماه مبارك رمضان، طرح نظارتي از سوي اين اداره اجرا مي‌شود و تا پايان اين ماه ادامه دارد.
وي ادامه داد: كارشناسان و بازرسان اين اداره‌كل در قالب اكيپ‌هايي از كالاهاي پرمصرف خانوارها شامل روغن سرخ‌كردني، روغن مايع خوراكي مصرف خانوار، زعفران، كشك مايع، شير، كره، پنير تازه، شكر، چاي، زولبيا، باميه و سايركالاها از سطح بازار و توليدي كه در استان عرضه مي‌شود، بازرسي و نمونه‌برداري و مورد آزمون قرار مي‌دهند.
طاهري افزود: در صورتي كه كالاها فاقد علامت استاندارد باشد، ضمن معرفي واحدها به مراجع قانوني، برخوردهاي لازم با واحدهاي مربوط صورت مي‌گيرد.
وي از شهروندان خواست: هنگام خريد حتما به علامت استاندارد كالاها توجه كنند و در صورت مشاهده كالاهاي فاقد اين علامت، مراتب را به سامانه تلفني 1517 اداره‌كل استاندارد جهت بررسي و پيگيري اعلام كنند.
مديركل استاندارد استان تهران با اشاره به اهميت نقش استفاده از كالاهاي استاندارد در سلامت مردم، يادآور شد: هدف از اجراي اين طرح، سالم‌سازي بازار مصرف و جلوگيري از توزيع كالاهاي بدون كيفيت و فاقد نشان استاندارد است كه ضمن جمع‌آوري كالاهاي غيراستاندارد، با عرضه‌كنندگان متخلف برخورد قانوني مي‌شود.
تهرام/8138//1348