بیش از 51 هزار بازدید از اماكن تهیه غذا شهرستان ری انجام شد

شهرری- ایرنا- رییس شبكه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: 51 هزار و 539 بازدید بهداشتی از ابتدای سال گذشته تاكنون از مراكز عرضه و تهیه مواد غذایی در این شهرستان انجام شد.

فاطمه تاجیك روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بازدیدهای بهداشتی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه، مسافران بین راهی، پیشگیری از بروز مشكلات بهداشتی و اپیدمی های بیماری های منتقله از آب و غذا انجام شد.
وی افزود: در این مدت 741 مركز تهیه و توزیع مواد غذایی در اثر رعایت نكردن اصول بهداشتی پلمب و 561 متخلف نیز به تعزیرات حكومتی برای انجام روال قانونی معرفی شده اند.
تاجیك اضافه كرد: همچنین در این مدت 898 پروانه صدور صلاحیت بهداشتی برای اماكن تهیه و توزیع مواد غذایی صادر شده است.
وی نمونه برداری را از ماموریت های شبكه بهداشت عنوان كرد و گفت: 2 هزار و 253 نمونه برداری در جهت سلامت غذایی از رستوران ها و مراكز عرضه مواد غذایی از سال گذشته تاكنون انجام شده است.
تاجیك ادامه داد:، 23 هزار و 259 كلرسنجی و 2 هزار و 854 نمونه میكروبی و شیمیایی از آب شهری و روستایی در این شهرستان نیز انجام شد.
وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف در تهیه و توزیع اقلام خوراكی با سامانه 190 تماس حاصل كنند.
شهرستان ری (به مركزیت شهرری) با جمعیتی در حدود یك میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.
3218/6003