به گزارش ايرنا، مسلم خاني روز شنبه در آيين سي امين جشنواره استاني قدرداني از كارگران، گروه هاي كار و واحدهاي كار نمونه استان كرمان افزود: امروز در دنيا مولفه هاي تاثيرگذاري بر توليد وجود دارد و نهادهاي قانونگذاري و اجرا بر ارتقاي پايگاه توليد موثر هستند.
وي تصريح كرد: ما از جمله كشورهايي هستيم كه ضعف قوه قانون گذاري داريم و نتوانستيم قوانين و مقررات راهبردي در حوزه كار داشته باشيم.
مديركل دفتر آموزش، ترويج و تحقيقات تعاوني هاي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي بيان كرد: سكوت قوانين، خلاء هاي قانوني، قوانين مزاحم و خنثي كننده از جمله مواردي هستند كه برخي افراد براي قانون گريزي از آن سو استفاده مي كنند و نهاد مقننه مي تواند بستر و اكوسيستم توليد را فراهم كند.
وي تاكيد كرد: امروز در دنيا با استفاده از تكنولوژي هاي نو، سرمايه انساني و نيروي كار در بنگاه هاي توليدي كاهش پيدا كرده و توليد به دست رباتها سپرده شده است.
خاني با بيان اينكه تكنولوژي در افزايش راندمان و بهره وري توليد موثر است افزود: در سالهاي اخير با استفاده از روش هايي مانند مهندسي معكوس توانستيم تكنولوژي كالاهاي وارداتي را بومي سازي كنيم.
مديركل دفتر آموزش، ترويج و تحقيقات تعاوني هاي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: با تربيت نيروي انساني كارآمد مي توانيم در ارتقاي جايگاه توليد در منطقه به اهدافمان برسيم.
وي با اشاره به مبحث اخلاق حرفه اي و وجدان كاري تصريح كرد: نيازمند يك مدل و الگو براي ترويج اخلاق حرفه اي و اخلاق كار در حوزه توليد هستيم.
خاني ادامه داد: سهم بيكاري و كم كاري آشكار و پنهان در جامعه ما بسيار بالاست و اين امر يكي از بيماري هاي اخلاق حرفه اي كار محسوب مي شود.
وي تاكيد كرد: در توليدات موفق سهم اخلاق حرفه اي بسيار بالا است و كسب و كار به سمت رضايت مشتري مي رود.
مديركل دفتر آموزش، ترويج و تحقيقات تعاوني هاي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: اخلاق حرفه اي يعني ما همواره و به طور مستمر به سمت يادگيري حين كار حركت كنيم.
وي با اشاره به بحث نظام چند لايه مزدي اظهار داشت: اگر بخواهيم محصول ما مشتري جهاني و ملي داشته باشيم بايد اين مدل اجرا شود تا توليدات ايراني پشتوانه ارزش پول ملي شود.
خاني تاكيد كرد: صاحبان كسب و كار در استان كرمان در اجراي نظام چند لايه مزدي براي توليد محصول ناب و با كيفيت پيشقدم شود.
وي با اشاره به تقدير از كارگران و واحدها نمونه كارگري استان كرمان تصريح كرد: اگر احساس معني دار بودن كار را لمس كنيم، براي انجام و يادگيري كار وقت بيشتري خواهيم گذاشت.
**رونق توليد به نوآوري بستگي دارد
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان كرمان گفت: امروز تغييرات در دنياي كار سريع انجام مي شود و اگر كارگران و كارفرمايان به روز و تجارب به نسل هاي بعدي منتقل نشود نمي توانيم در آينده كاري دنيا جايگاه داشته باشيم.
محمدرضا اسماعيلي با اشاره به تحولات در سيستم هاي حمل و نقل و مسافربري افزود: بايد ببينيم در آينده نزديك جايگاه در صنايع مختلف كجاست و نگاه ما نبايد متوقف شود.
وي تصريح كرد: رونق توليد به ابداع و نوآوري بستگي دارد و بايد ظرفيت هاي بالقوه بي نظير استان كرمان را به بالفعل تغيير دهيم.
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان كرمان بيان كرد: در حال حاضر در پنجره جمعيتي بيشترين افراد آماده بكار را داريم كه بايد از آنها استفاده بهينه شود.
وي با اشاره به مبحث امنيت شغلي حوزه كار و كارگري تاكيد كرد: اگر كاركنان ما مهارت هاي شغلي را به درستي ياد بگيرند، آينده شغلي خود را تضمين خواهد كرد.
اسماعيلي اظهار داشت: يكي از برنامه هاي ما اينست كه كارگران در سود سهام شركت هاي متنفع شوند تا با دلگرمي به كار خود ادامه دهند.
وي با تقدير از كارگران و واحدهاي نخبه و نمونه كار در استان افزود: شما الگوي جواناني هستيد كه در واحدهاي توليدي و صنعتي مشغول به كار هستند.
اين آيين با حضور معاون امور اقتصادي استاندار كرمان، جمعي از مسئولان و مديران صنايع و كارفرمايان استان كرمان در تالار اتاق بازرگاني استان كرمان برگزار شد.
همچنين در اين آيين از كارگران، گروه هاي كار و واحدهاي كار نمونه استان كرمان با اهداي لوح تقدير تجليل به عمل آمد.
3029/7437
كرمان - ايرنا - مديركل دفتر آموزش، ترويج و تحقيقات تعاوني هاي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: يكي از منابع ارتقاي ارزش پول ملي، تقويت و ترويج كار و كار آفريني در جامعه است زيرا از اين طريق پول كشور در دنيا ارزشمندتر خواهد شد.