فرشيد جهان بين روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: از ميان اين تعداد، 138 نفر را زنان سرپرست خانوار تشكيل مي دهند كه با استفاده از 26 ميليارد و 800 ميليون ريال تسهيلات صاحب شغل مي شوند.
وي با بيان اينكه 54 درصد از اشتغال هاي ايجاد شده در سطح روستاها و 46 درصد در شهرها ايجاد شده است، افزود: 46 درصد مجموع تسهيلات هزينه شده براي بحث اشتغال زنان در بخش دامپروري، 43 درصد خدمات، سه درصد كشاورزي و هشت درصد فرش و صنايع دستي بوده است.
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام خميني(ره) كردستان اضافه كرد: سال گذشته از مجموع تسهيلات اختصاص يافته به حوزه اشتغال كميته امداد استان، 28 درصد صرف ايجاد طرح هاي اشتغالزايي در حوزه زنان شد.
وي يادآور شد: همچنين با توجه به اهميت مشاغل خانگي و درگير كردن زنان و بانوان در چرخه اقتصاد خانواده، بيش از 34 ميليارد ريال يعني حدود پنج درصد كل اعتبارات در زمينه ايجاد اشتغال مشاغل خانگي هزينه شده است.
جهان بين تاكيد كرد: با توجه به رسالت اصلي اين نهاد در زمينه دستگيري از فقرا و نيازمندان، زنان سرپرست خانوار در جايگاه ويژه اي قرار دارند و با اولويت به امور اشتغال اين قشر پرداخته شده است.
بيش از 60 هزار خانوار كردستاني زير پوشش كميته امداد امام خميني (ره) هستند و از خدمات و حمايت هاي اين نهاد در استان بهره مند مي شوند.
7348/9102
سنندج - ايرنا - معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام خميني (ره) كردستان گفت: اين نهاد سال گذشته با بهره گيري از 221 ميليارد ريال تسهيلات براي يك هزار و 200 نفر از زنان مددجوي زير پوشش در حوزه هاي مختلف اشتغالزايي كرده است.