عبدالقدير كريمي روز چهارشنبه در تشريح وضعيت شهرستان گنبدكاووس پس از بارش هاي اخير در جمع خبرنگاران گفت: در 48 ساعت گذشته به دليل بارش هاي سنگيني كه در منطقه شهرستان گنبدكاووس واقع شد، با يك سيلاب جدي روبرو شديم كه حدود 50 روستا آسيب ديدند و 25 درصد از شهر گنبد نيز بين 1 تا يك و نيم متر آبگرفتگي داشت.
وي به ثبات نسبي وضعيت از صبح روز چهارشنبه اشاره كرد و گفت: تا شب گذشته نگراني جدي در مورد آب هاي سرريز سد گلستان و جاري شدن آن از طريق رودخانه گرگانرود به سمت گنبدكاووس وجود داشت كه اين نگراني از صبح امروز كاهش يافته است.
وي در خصوص وضعيت حادثه ديدگان سيل اين شهرستان نيز گفت: اسكان و امداد رساني آسيب ديدگان از سيلاب، از ديروز آغاز شده است و تعداد قابل توجهي از مدارس ،مساجد و سالن هاي ورزشي شهر به اين موضوع اختصاص يافته اند.
كريمي خاطرنشان كرد: با مديريت خوبي كه در حوزه سيلاب صورت پذيرفت، خوشبختانه تاكنون هيچ مورد مفقودي و يا فوتي گزارش نشده است.
فرماندار ويژه گنبدكاووس با اشاره به بيمه بودن حدود 26 هزار باب منزل مسكوني و 6 هزار مركز تجاري و مغازه در گنبدكاووس، گفت: آسيب ديدگان از اين ناحيه مي توانند با مراجعه به ستادي كه در شهرداري مستقر شده تا سقف 160 ميليون ريال با انجام مراحل كارشناسي و تاييد بيمه از مزاياي آن استفاده كنند.
به گزارش ايرنا، بارش شديد باران در دو روز گذشته و سرريز آب سدهاي بوستان و گلستان در مناطق بالادست گنبدكاووس باعث پرآبي رودخانه گرگانرود، در معرض خطر سيل قرار گرفتن و ايجاد خسارت هايي در شهر گنبدكاووس و روستاهاي پايين دست اين سد در شرق گلستان شده است.
9433/1860

گنبدكاووس - ايرنا - فرماندار ويژه گنبدكاووس از خسارت سيلاب ناشي از بارش هاي 48 ساعت گذشته به 50 روستاي اين شهرستان واقع در شرق گلستان خبر داد.
سرخط اخبار استانها
-
آمار تلفات ریزش ساختمان در آبادان به پنج کشته و ۲۵ مصدوم رسید
اهواز - ایرنا - رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه…
-
۵۰ آتش نشان از اهواز در قالب گروه واکنش سریع به آبادان اعزام شدند
اهواز - ایرنا- مدیرعامل سازمان آتش نشانی اهواز گفت: ۱۰ خودروی آتش…
-
هجوم گرد و غبار به خوزستان از اواسط وقت امروز دوشنبه
اهواز - ایرنا - مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: گرد و غبار و وزش باد…
-
قاتل شهید رنجبر برای دومین بار به قصاص محکوم شد
شیراز-ایرنا-رئیس کل دادگستری استان فارس گفت:قاتل شهید رنجبر که برای…