عليرضا كبيري روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به وجود بيش از يك هزار بيمار دياليزي و شناسايي حدود 200 بيمار تالاسمي نيازمند دريافت مستمر خون در قم افزود: علاوه بر اين بيماران، در ايام نوروز متاسفانه به دليل افزايش حوادث رانندگي و مصدومان ناشي از اين حوادث، ميزان نياز به خون و فراورده هاي آن افزايش مي يابد.
وي ادامه داد: از هم استاني هاي نوع دوست قم تقاضا داريم با اهداي خون در اين ايام به ياري بيماران نيازمند بيايند.
وي اظهار داشت: اداه كل انتقال خون در ايام نوروز به جز روز اول و 13 فروردين، در مركز حضرت روح الله(ره) واقع در ميدان روح الله قم از ساعت 8 تا 13:30 پذيراي داوطلبان اهداي خون است.
وي نياز روزانه استان قم به خون و انواع فرآرودهاي آن را 100 تا 150 واحد ذكر كرد و گفت: هر سال در نوروز شاهد استقبال مردم از اين اقدام خداپسندانه هستيم، از اين رو برنامه ريزي هاي لازم براي سرعت بخشي در دريافت خون از اهداكنندگان صورت گرفته است تا در كمترين زمان انجام شود.
كبيري تاكيد كرد: داوطلبان حتما بايد كارت ملي خود را براي اهداي خون همراه داشته باشند.
7404/ 1175

قم - ايرنا - معاون فني اداره كل انتقال خون قم، نياز بيماران به اهداي خون را امري مستمر دانست و گفت: بيماران دياليزي، تالاسمي، سرطاني و مصدومان حوادث رانندگي از جمله افرادي هستند كه نياز مستمر به اهداي خون دارند و از مردم مي خواهيم تا اين بيماران را در ايام نوروز فراموش نكنند.
سرخط اخبار استانها
-
از امید کرمانیها به رهاورد سفر دولت تا چالشهای حرفه خبرنگاری از زبان اهالی رسانه
استانها- ایرنا- خبرنگاران مراکز و دفاتر استانی ایرنا در ادامه انجام…
-
کیفرخواست متهمان پرونده اختلاس در شهرداری رازقان صادر شد
ساوه - ایرنا - رییس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به گزارش ضابط…
-
۵۰ میلیارد تومان اعتبار سفر رییسجمهور به هلال احمر خراسانشمالی ابلاغ شد
بجنورد- ایرنا- مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: ۵۰ میلیارد…
-
معاون وزیر راه و شهرسازی: پایانه مرزی رازی تا ۲ ماه آینده بهرهبرداری میشود
ارومیه - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و…