سيدمحمد موسوي روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: در بازرسي و بازديدهايي كه از مجموع 850 وسيله در شهربازي ها و پارك هاي استان انجام شد، 550 اسباب بازي غيراستاندارد تشخيص داده شد.
بگفته وي، طرح استانداردسازي وسايل بازي كودكان اوايل سال جاري از سوي اين معاونت تهيه و به شهرداري ها و بخش خصوصي ابلاغ شد.
موسوي اظهار داشت: تاكنون 80 درصد از اين وسايل استانداردسازي شده و مابقي بدليل كمبود بودجه واعتبارات شهرداري تاكنون اجرايي نشده است.
وي با تاكيد بر اينكه استانداردسازي اين وسايل در كاهش حوادث و سوانح موثر است، افزود: متوليان استانداردسازي فضاها و تجهيزات بازي، شهرداري و مالكان خصوصي شهربازي ها هستند.
به گزارش ايرنا، استاندارد زمين و تجهيزات بازي پارك، شهربازي و اماكن تفريحي اجباري است و مقررات اين استانداردسازي براي شهرداري ها و متوليان بخش خصوصي ارسال شده تا متوليان نسبت به استاندارد بودن اين مكان ها دقت لازم را داشته باشند.
7360/6021

شهركرد- ايرنا- معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري چهارمحال و بختياري از استانداردسازي 80 درصد از وسايل در شهربازي ها و پارك هاي استان طي سال جاري خبر داد.
سرخط اخبار استانها
-
حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان هدیه دولت سیزدهم به آذربایجان غربی
ارومیه - ایرنا - استاندار آذربایجان غربی گفت: در سفر استانی رییس جمهور…
-
گنبد علویان در فهرست ثبت جهانی آثار منظر تاریخی هگمتانه
همدان-ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان…
-
تصادف پراید و وانت در شرق استان سمنان یک فوتی و ۲ مصدوم داشت
شاهرود - ایرنا - معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شاهرود…
-
مطالبات شهرداری در بزرگترین پروژه پیرامون بافت فرسوده حرم رضوی پرداخت شده است
مشهد - ایرنا - مدیر عامل شرکت عمران و مسکن سازان شرق گفت: مطالبات…