5585 بازدید از واحدهای عرضه مواد غذایی همدان صورت گرفت

همدان- ایرنا- مدیر سلامت محیط و كار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی همدان گفت: پنج هزار و 585 مورد بازدید از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی تا پایان روز گذشته از مراكز گردشگری و واحدهای تهیه و توزیع موادغذایی این استان صورت گرفته است.

لیدا رفعتی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان كرد: تیم های سلامت نوروزی از مركز تهیه و توزیع موادغذایی حداقل 2 نوبت در جریان اجرای طرح بازرسی می كنند.
وی اضافه كرد: شاخص های سلامت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی مشخص شده و این شاخص ها با جدیت رصد می شود.
مدیر سلامت محیط و كار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی همدان ادامه داد: همچنین مراكز گردشگری، هتل، مسافرخانه ها، مهمان پذیرها و و مجتمع های بین راهی نیز در طرح سلامت نوروزی رصد می شوند.
رفعتی بیان كرد: یك هزار و 350 بازدید از اماكن، 17بازدید از مجتمع های بین راهی و پنج هزار و 6 بازدید از مراكز صورت گرفت.
وی اظهار داشت: 99 مركز، اماكن و مجتمع های بین راهی به مراجع قضایی و دادگاه برای رسیدگی به پرونده معرفی شدند.
مدیر سلامت محیط و كار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی همدان افزود: 46 واحد متخلف به علت داشتن نقص های بحرانی شناسایی و پلمب شدند.
رفعتی ادامه داد: همچنین در این مدت زمان هفت تن و 562 كیلوگرم مواد غذایی فاسد و خارج از چرخه مصرف كشف و معدوم شد.
وی افزود: 2 هزار و 227 مورد سنجش با استفاده از دستگاه پرتابل صورت گرفت و چهار هزار و 392 مورد كلرسنجی نیز انجام شده است.
به گفته رفعتی، 250 بازرس معاونت بهداشتی نظارت بر حدود 16 هزار واحد صنفی استان همدان را در قالب اجرای طرح سلامت نوروزی از 20 اسفند آغاز كردند.
7526/2087

سرخط اخبار استان‌ها