۲۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۶:۱۷
کد خبر: 83249034
T T
۰ نفر

اسدآبادي ها با پخت «كوليره» به استقبال بهار رفتند

۲۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۶:۱۷
کد خبر: 83249034
اسدآبادي ها با پخت «كوليره» به استقبال بهار رفتند

همدان- ايرنا- رييس ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اسدآباد گفت: مردم اين شهرستان با پخت كلوچه محلي به نام «كوليره» به استقبال بهار و مسافران نوروزي رفتند.

كامران اكبري شايگان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: آيين «كوليره پزان» براي دومين سال پياپي در آستانه عيد نوروز توسط اهالي روستاي چشمه قنداب از توابع شهرستان اسدآباد برگزار شد.
وي حفظ آيين هاي قديمي را نيازمند مشاركت مردم دانست و گفت: چشمه قنداب از معدود روستاهايي است كه به سبك اصيل خود استوار مانده و هنوز زنان روستا در خانه هايشان تنورهاي گلي را حفظ كرده و نان مي پزند.
اكبري شايگان خاطرنشان كرد: اسدآبادي ها به ويژه روستاييان با اين كلوچه خوش طعم و رنگ از مهمانان نوروزي كه از راه دور مي آيند، پذيرايي مي كنند.
رييس ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اسدآباد گفت: در چشمه قنداب شادي‌ و غم‌ بين اهالي تقسيم مي‌شود و زنان روستا براي آنها كه بيمار و يا تنگدست هستند، كوليره هديه مي برند.
پخت كوليره به عنوان ميراث ناملموس اين منطقه براي ثبت در فهرست آثار ملي پيش بيني شده است.
2087/7527