به گزارش ایرنا، اسماعیل نجار چهارشنبه شب در حاشیه بازدید از ربات های امدادگر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به خبرنگار ایرنا گفت: بسیاری از امكانات و فناوری های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی می تواند یاریگر مدیریت بحران باشد و لازم است كه ارتباط بیشتری با این مجموعه برقرار شود.
وی اضافه كرد: برخی از ربات ها برای مدیریت بحران قابل استفاده نیستند ولی می توان از آنها در سایر دستگاه های اجرایی استفاده كرد.
نجار با بیان اینكه برای استفاده از این ربات ها نیازمند بررسی و كارشناسی علمی هستیم، عنوان كرد: برای دریافت اعتبارات و ساخت این ربات ها باید هماهنگی بین دستگاهی وجود داشته و بررسی های بیشتری در رابطه با كاربرد و ضرورت هریك از آنها صورت گیرد.
وی به دستاوردهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه به كارگیری ابزار و دانش روز اشاره كرد و گفت: اگر قرار باشد در حوادث مدیریت خوبی داشته باشیم، باید از این دستاوردهای علمی دانشگاه ها و مراكز علمی استفاده كنیم.
نجار همچنین در بازدید از بافت فرسوده خیابان محمدیه شهر قزوین كه چندی پیش چند واحد مسكونی آن دچار نشست زمین شده بود، اظهار داشت: باید سازوكارهای بازسازی بافت های فرسوده و ناكارآمد توسط دستگاه های ذیربط پیگیری شود تا هرچه سریعتر برای بازسازی و بهسازی این محلات اقدام شود.
وی با اشاره به عبور خط لوله انتقال نفت از محدوده شهر قزوین به عنوان یك تهدید جدی،افزود: باید با مطالعه و بررسی علمی دقیق در این زمینه برای رفع مخاطرات و تهدیدهای آن اقدام كرد.
9925*6101
قزوین - ایرنا - معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران كشور گفت: امروزه مدیریت بحران یك علم محسوب می شود و باید با به كارگیری فناوری و دانش روز بحران ها را مدیریت كرد.