۱۶ دی ۱۳۹۷،‏ ۱۰:۵۳
کد خبر: 83160182
۰ نفر
58 تن ماهي سردابي و گرمابي در خمين توليد شد

خمين - ايرنا - مدير جهاد كشاورزي خمين گفت: بيش از 58 تن ماهي سردابي و گرمابي امسال در اين شهرستان توليد و روانه بازار مصرف شد.

«عباس ارشدي » روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: 43 تن از اين مواد پروتئيني آبزي قزل آلا و بقيه كپور و آمور بوده كه در 12 مزرعه پرورش ماهي با رها سازي 247 هزار و 500 قطعه بچه ماهي قزل آلا توليد شده است.
وي اظهار داشت: ماهي گرمابي توليد شده درسدها هاي خاكي از گونه كپور و آمور است كه در وزن هاي يك تا يك و نيم كيلوگرم توليد شده است.
مدير جهاد كشاورزي خمين افزود: پيش بيني شده كه توليد آبزيان سردابي و گرمابي خمين تا پايان امسال به بيش از 100 تن برسد.
ارشدي ادامه داد: نيمي از توليد ماهي خمين مازاد بر مصرف است و به شهرستان هاي اطراف ارسال مي شود.
وي با اشاره به فوايد مصرف ماهي گفت: مصرف ماهي نقش مؤثري در سلامت قلب دارد، سرشار از مواد مغذي پروتئين و ويتامين D وبهترين منبع اسيدهاي چرب امگا 3 است.
مدير جهاد كشاورزي خمين به ترويج فرهنگ مصرف ماهي در بين خانواده ها گفت: برگزاري جشنواره‌هاي طبخ آبزيان و كارگاه‌هاي آموزشي با هدف ترويج فرهنگ استفاده از غذاي سالم در دستور كار قرار امسال قرار دارد.
ارشدي يادآور شد: بيش از 150 تن ماهي گرمابي و سردابي پارسال در مزارع پرورشي و منابع آبي اين شهرستان توليد و به بازار مصرف عرضه شد.
شهرستان خمين از توابع استان مركزي داراي 105 هزار نفر جمعيت است كه 52 درصد آن كشاورز هستند.
7277/6013/