به گزارش روز دوشنبه خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، یكی از گستردهترین شبكههای دانشگاهی در سطح دنیا، سازمان بین المللی دانشگاهیان (ISIC) است كه تحت حمایت یونسكو در بیش از 130 كشور دنیا در حال فعالیت در راستای تسهیل ارتباطات دانشگاهی است.
بر اساس فراخوان دفتر ایران، سازمان بینالمللی دانشگاهیان برای بینالمللیسازی دانشگاهها طی روزهای اخیر، سه دانشگاه تهران، علوم پزشكی شهیدبهشتی و صنعتی اصفهان به جمع دانشگاههای بینالمللی سازمان جهانی ISIC پیوستند.
این فراخوان بر اساس سهمیهای اعلام شد كه دفتر جهانی سازمان (IGO) در آستانه سال 2019 میلادی با هدف تحت پوشش قراردادن دانشگاههای برتر ایران، اعلام كرده بود.
علاوه بر مزایایی كه عضویت در این سازمان برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاهها دارد، در صورت پوشش حداكثری یك دانشگاه، امكان تبادل دانشجو با بیش از 130 كشور عضو سازمان ISIC در دنیا فراهم خواهد بود.
بر اساس اعلام دفتر نمایندگی ایران سازمان بینالمللی دانشگاهیان، به دنبال استقبال دانشگاهها از این طرح، دور دوم پوشش بینالمللیسازی دانشگاهها از تاریخ 11 دی ماه جاری آغاز خواهد شد.
بینالمللی سازی در كنار وارد كردن علم و فناوری به جامعه و ارتقاء و توسعه آموزشهای فنی بهعنوان سیاستهای سهگانه وزارت علوم مورد تاكید قرار گرفته است.
در این راستا، دانشگاهها با هدف توسعه ارتباطات و تبادل علمی، در حال پیوستن به شبكهها و نهادهای بینالمللی معتبر جهانی هستند.
**9492**1601**

تهران - ایرنا - دانشگاه های تهران، صنعتی اصفهان و علوم پزشكی شهید بهشتی به جمع دانشگاه های بین المللی سازمان بین المللی دانشگاهیان ISIC پیوستند.
سرخط اخبار علم و آموزش
-
قرنطینههای کرونایی چه تأثیری بر پرندگان گذاشت؟
تهران- ایرنا- پژوهشگران معتقدند در اوج قرنطینههای کرونایی، برخی از…
-
گمانهزنیهای جدید درباره فناوری ساخت برنز در چین باستان
تهران - ایرنا - محققان فلزشناسی باستانی با بررسی سکههای برنزی مربوط…
-
خلبان هوش مصنوعی در آسمان پرازدحام هم جولان می دهد
تهران- ایرنا- پژوهشگران ادعا می کنند اولین خلبان هوش مصنوعی را طراحی…
-
نخستین دوره تخصصی آموزشی فرهنگی دانشجویان بینالملل فردا افتتاح میشود
تهران-ایرنا- نخستین دوره تخصصی آموزشی فرهنگی دانشجویان بینالملل دانشگاهها…