علي باخرد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: به منظور اطمينان از توزيع كالاهاي اساسي با نرخ تعيين شده، نظارت بر شبكه هاي توزيع شامل اصناف، شركت هاي تعاوني، عمده فروشان و فروشگاه ها بيشتر شده است.
وي اظهار داشت: پيرو گزارشي كه از سوي سازمان صمت خراسان رضوي به كميسيون تعزيرات حكومتي استان ارائه شد، اين كميسيون تشديد نظارت بر بازار به خاطر اطمينان از ميزان ذخيره سازي كالاهاي اساسي و توزيع آنها در شبكه هاي تعيين شده را ضروري دانست.
وي گفت: شرايط خراسان رضوي از نظر ذخيره سازي كالاهاي اساسي در فصل سرما مطلوب است اما از آنجا كه فصل كاشت برخي محصولات مانند برنج يا گندم به پايان رسيده، لازم است در اين زمينه نظارت بيشتري انجام شود.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي افزود: به عنوان مثال از ابتداي آذر ماه امسال واردات برنج خارجي به كشور آزاد شده است در حالي كه پيش از اين واردات اين كالا ممنوع بود، از اين رو در پي افزايش قيمت برنج و تخصيص ارز 4200 توماني به اين كالا، لازم است نظارت بر تامين و توزيع آن در شبكه با دقت بيشتري انجام شود.
وي اظهار داشت: در هشت ماه امسال 245 هزار بازرسي از واحدهاي توليدي و توزيعي خراسان رضوي انجام و 26 هزار پرونده به اداره تعزيرات حكومتي استان ارسال شد.
وي گفت: در اين مدت 59 پرونده احتكار، اختفا و امتناع از فروش كالا به ارزش 328 ميليارد ريال تشكيل شد كه رسيدگي به آنها در حال انجام است.
7489 / 6053
مشهد- ايرنا- معاون بازرسي و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي گفت: نظارت بر توزيع 26 قلم كالاي اساسي در بازار اين استان كه مشمول دريافت ارز 4200 توماني شده اند تشديد شد.